Σύνθημα νίκης από Περογαμβράκη και Παπάζογλου (vds)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κατά την παρουσία τους σε εκδήλωση χορηγών της ομάδας έδωσαν το σύνθημα για νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Κέρκυρα. Δείτε βίντεο με δηλώσεις τους

Θανάσης Παπάζογλου και Αλέξης Περογαμβράκης εμφανίστηκαν έτοιμοι για νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής και σίγουροι για επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής και αν με νίκη ο ΟΦΗ “τελειώνει” την υπόθεση παραμονή ο Αλέξης Περογαμβράκης δήλωσε: 

“Είναι ένα δύσκολο ματς, το γνωρίζουμε αυτό.Εχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και θα δουλέψουμε στην αδυναμίες του αντιπάλου. Το μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς είναι η νίκη τίποτα άλλο.H νίκη θα μας δώσει ώθηση στην ψυχολογία αλλά δεν τελειώνει τίποτα ακόμα, χρειαζόμαστε κι’άλλους βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα πιο ψηλά”

Ο Θανάσης Παπάζογλου μιλώντας και αυτός με την σειρά του για το παιχνίδι της Κυριακής και αν θα επιστρέψει με γκολ είπε: 

“Όπως και σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας έτσι και αυτό θέλουμε να το κερδίσουμε. Ξέρουμε πως στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί με τη βοήθεια του κόσμου μπορόυμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και αυτό θα επιδιώξουμε την Κυριακή και ελπίζω να είμαστε χαρούμενοι το βράδυ. Καθε αγώνας για μένα στόχος είναι να πετύχω κάποιο γκολ. Αυτός είναι ο ρόλος του επιθετικού και μέσα από την δουλειά μου και τα γκολ να βοηθηθεί η ομάδα και εγώ προσωπικα”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook