“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

“Είμαι έτοιμος”

Ο 28χρονος μέσος δήλωσε ότι «έρχομαι οε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία πολύ καλή έδρα και γενικά η εικόνα που έχω από τον ΟΦΗ είναι φανταστική», προσθέτοντας έπειτα από σχετική ερώτηση ότι «είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ, είμαι σε καλή κατάσταση».

Από εκεί κι έπειτα, χθες έγινε η Γ.Σ. του συλλόγου, με τον Γιώργο Στεφανουδάκη να επιστρέφει στα διοικητικά δρώμενα των Κρητικών (μέλος του ΔΣ), ενώ στο συμβούλιο προστέθηκε και ο Γιάννης Φασομυτάκης. Τέλος, στη ΓΣ υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και οι εκθέσεις του ΔΣ και των ελεγκτών για τη χρήση 01/07/2001-30/06/2012, ενώ απαλλάχθηκε το ΔΣ και οι ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο. Επίσης, αποφασίστηκε η παραμονή των ίδιων ελεγκτών για τη χρήση 2012-2013.

Sportday

Στον ΟΦΗ ο Μαρινάκης

Ο ΟΦΗ ζήτησε δανεικό τον Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό για έξι μήνες και πιθανότατα θα πάει ο νεαρός μπακ μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα της Κρήτης. Ο ΟΦΗ ήθελε τον παίκτη ως ελεύθερο, ο Παναθηναϊκός το συζήταγε μόνο ως δανεικό και τελικά θα πάει με δανεισμό. Ο Μαρινάκης χθες χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του.

Sportday

Και Μακρής και Γιάννου

Ερχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, πολύ καλή έδρα και γενικά η εικόνα που έχω από τον ΟΦΗ είναι φανταστική». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μακρή μόλις προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης)».  Επίσης ο Εκ μέρους της ΠΑΕ τον Γιώργο Μακρή υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ο Γιώργος Βλαχάκης.

Ο Καβαλιώτης μέσος συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου και σε ερώτηση που του έγινε για το πότε έγιναν οι συζητήσεις με την ομάδα του Ηρακλείου είπε: «Εχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις μας εδώ και μέρες, όμως τώρα βρέθηκε η “χρυσή τομή” και κατέβηκα στο Ηράκλειο». Για την αγωνιστική του κατάσταση, μια και έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο από τα μέσα Δεκεμβρίου τόνισε: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε ό.τι μου ζητήσει η ομάδα. Είμαι σε καλή κατάσταση, καθώς όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις».

Από χθες ο ΟΦΗ διά του Νίκου Μαχλά. ξεκίνησε την τελευταία προσπάθεια για τον δανεισμό από τον ΠΑΟΚ του Απόστολου Γιάννου, μια και η διαφαινόμενη απόκτηση επιθετικού από τον «Δικέφαλο» διευκολύνει τη μετακίνηση. Επίσης ο ΟΦΗ ζήτησε τον νεαρό Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό. Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα δεν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα του Καλλέργη του Ατρομήτου. τον οποίο είχε εξετάσει πριν από λίγο καιρό η κρητική ΠΑΕ. Πάντως όλες οι υποθέσεις (ας μην ξεχνάμε και το θέμα Κανούλα) θα ξεκαθαριστούν σήμερα.

Στη χθεσινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ αποφασίστηκε η επιστροφή στο διοικητικό συμβούλιο του γιατρού-ορθοπεδικού Γιώργου Στεφανουδάκη. καθώς και η είσοδος του πρώην προέδρου του A O. Τυμπακίου και νυν αντιδημάρχου του Δήμου Φαιστού. Γιάννη Φασομυτάκη. Επίσης αποφασίστηκε η λειτουργία γραφείων τις Μοίρες, προκειμένου να κάνει άνοιγμα ο ΟΦΗ στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

Γάτα

Προς ΟΦΗ βαδίζει ο Γιάννου

Ήταν σχετικά γνωστό, όμως όσο περνάει ο καιρός και από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί, ορισμένοι ποδοσφαιριστές περισσεύουν και θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν από το ράστερ, από την στιγμή που δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστούν δανεικοί σε κάποιες άλλες ομάδες.

Ο Απόστολος Γιάννου είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, με τον επιθετικό του δικέφαλου να καταλήγει όπως όλα δείχνουν στον ΟΦΗ, που έκανε σχετική πρόταση, την οποία ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον έχει αποδεχθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook