Εμπλοκή με Μαρινάκη λόγω… Παναθηναϊκού!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δυσκολίες παρουσιάζει η περίπτωση απόκτησης του Νίκου Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό λόγω των όρων που βάζει η πράσινη ΠΑΕ.

Παρά το γεγονός ότι ο δανεισμός του 20χρονου αμυντικού είχε «κλείσει», τόσο από τον ΟΦΗ όσο και από τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να κολλάει την τελευταία στιγμή. Αιτία αυτής της εμπλοκής φαίνεται πως είναι οι όροι που βάζει ο Παναθηναϊκός για να παραχωρήσει τον παίκτη ως δανεικό και τους οποίους η πλευρά του ΟΦΗ δεν δέχεται.

Για αυτόν τον λόγο, βρίσκεται στην Αθήνα από το πρωί ο Μάνθος Πουλινάκης μιας και με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει πλήρης συμφωνία σε όλα τα επίπεδα. Ο ΟΦΗ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό ενώ του έχει προτείνει ακόμα και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει από την Κρήτη.

Την ίδια ώρα, ο Μαρινάκης με τον εκπρόσωπο του πιέζουν τον Παναθηναϊκό ώστε να πάρει την «ελευθέρας» του και σίγουρα η δική του επιθυμία παίζει σημαντικό ρόλο. Άλλωστε, ο νεαρός αμυντικός παρά το γεγονός ότι υπέγραψε πέρυσι 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας – φέτος αγωνίζεται μόνο στα παιχνίδια της ομάδας Κ20 ενώ δεν κάνει ούτε προπονήσεις με τους «μεγάλους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook