Ανακοινώθηκαν Κολιακουδάκης και Συνάνης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανακοινώθηκε και επίσημα η “προαγωγή” του Παύλου Κολιακουδάκη και η απόκτηση του Αργύρη Συνάνη που υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Ο Παύλος Κολιακουδάκης έγινε… “άντρας” υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κ. Πετράκη για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ. Θα προσπαθώ καθημερινά και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις».

Παράλληλα, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και την απόκτηση – από τον ΠΟΑ – του Αργύρη Συνάνη που δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευτυχισμένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ιστορική και σπουδαία ομάδα. Θα βάλω τα δυνατά μου και μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιάννη Καλέμπουμπα, τον προπονητή Μανόλη Πατεμτζή και τον Σταμάτη Μαματζάκη που με βοήθησαν σημαντικά στην μέχρι τώρα πορεία μου».

Δύο ακόμα παιδιά από την Κρήτη ανήκουν από σήμερα στην οικογένεια του ΟΦΗ καθώς υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια για τρία χρόνια οι Παύλος Κολιακουδάκης και Αργύρης Συνάνης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Ο πρώτος είναι μεσοαμυντικός, γεννηθείς στις 12-6-1993 και προέρχεται από τα σπλάχνα του ΟΦΗ καθώς έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας ενώ φέτος ήταν αρχηγός της ομάδας Κ20. Από την άλλη πλευρά ο Αργύρης Συνάνης με πολλές συμμετοχές σε Γ’ και Δ’ Εθνική με την ομάδα του ΠΟΑ, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και έχει γεννηθεί στις 18-2-88”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook