“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Το πάλεψε για Μαρινάκη

Περισσότερο από δύο ώρες διήρκεσαν οι διαπραγματεύσεις του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκου Μαρινάκη. Οι συζητήσεις όμως δεν οδήγησαν σε συμφωνία και οι Κρητικοί δεν κατόρθωσαν να πάρουν τον 20χρονο δεξιό μπακ. Οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να τον αφήσουν ελεύθερο, απλά τον δάνειζαν για έξι μήνες. Ο Μάνθος Πουλινάκης αντιπρότεινε να αποκτηθεί δανεικός, αλλά αν ο ΠΑΟ σκοπεύει να τον δώσει ξανά με υποσχετική και τη νέα χρονιά, να έχει τον πρώτο λόγο ο ΟΦΗ ή να έχει ποσοστό μεταπώλησης. Οι δύο προτάσεις απορρίφθηκαν.

Κατά τα άλλα, τριετή επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Παύλος Κολιακουδάκης και Αργύρης Συνάνης. Ο πρώτος ήταν ο αρχηγός της ομάδας Νέων (12-6-1993) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ο δεύτερος είναι τερματοφύλακας και αγωνιζόταν στον ΠΟΑ (18-2-1988).

ΦΩΣ

Ολοκλήρωσε με Συνάνη, προαγωγή σε Κολιακουδάκη

Με την προσθήκη του Αργύρη Συνάνη ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του ενίσχυση ο ΟΦΗ. Ο 24χρονος τερματοφύλακας αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Πετράκη που ήθελε νσ πλαισιώσει την ομάδα με έναν ακόμα γκολκίπερ μετά την προαγωγή του Γιώργου Γιαγκιόζη. Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στον Ατσαλένιο, έκανε την πρώτη του προπόνηση χθες, ενώ μετά τον Γιώργο Γιαγκιόζη προαγωγή πήρε και ο Παύλος Κολιακουδάκης που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Κατά τα λοιπά δεν προχώρησε η μεταγραφή του Απόστολου Γιάννου ο οποίος κατέληξε στον Πλατανιά που πρόσφερε 40.000 ευρώ περισσότερο από τους Ηρακλειώτες. Αρνητική εξέλιξη είχε και η περίπτωση του Νίκου Μαρινάκη, εξαιτίας των απαιτήσεων του Παναθηναϊκού. Ο ΟΦΗ επιθυμούσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή αλλά οι «πράσινοι» τον έστελναν με υποσχετική στην Κρήτη.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα. Εκτός πλάνων του Γιάννη Πετράκη έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Βερόν και οι τραυματίες Ιωαννίδης, Χαριτωνίδης. Αντίθετα οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Μακρής και Θανάσης Κάνουλας που υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους είναι στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη αλλά θα εκτιμήσει ο ίδιος την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και αναλόγως θα δει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Τέλος, τα εισιτήρια για το ματς με τους “Φαίακες» κοστίζουν 10 ευρώ εκτός από τις θύρες 2,3, 7 που τιμώνται 20 ευρώ, ενώ για τις γυναίκες και τα παιδιά ισχύει δωρεάν είσοδος.

Sportday

Φινάλε με δύο μικρούς

Την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα του Π.Ο.Ατσαλένιου. Αργύρη Συνάνη και την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον 20χρονο μέσο Παύλο Κολιακουδάκη ανακοίνωσε χθες ο ΟΦΗ.

Η προσπάθεια των Κρητικών να εντάξουν στη δύναμη τους τον Απόστολο Γιάννου δεν στέφθηκε από επιτυχία, μια και ο παίκτης του ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει ως δανεικός στον Πλατανιά, ενώ σε ναυάγιο οδηγήθηκε και η περίπτωση του νεαρού Νίκου Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό 0 ΟΦΗ ήθελε τον παίκτη ως ελεύθερο και όχι ως δανεικό, και το θέμα «κόλλησε».

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, πάντως, καταβάλλονταν προσπάθειες για να γίνει άλλη μία μεταγραφή μεσοεπιθετικού παίκτη. Προς το παρόν ο Συνάνης (τον οποίο ο Πετράκης γνωρίζει από τη συνεργασία τους στον ΠΟΑ. τα χρόνια που η ομάδα του Ηρακλείου αγωνιζόταν στη Γ Εθνική) και ο Κολιακουδάκης είναι οι τελευταίες προσθήκες στο δυναμικό του ΟΦΗ για τον Ιανουάριο.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Ιωαννίδης δεν μπήκε ούτε χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ετσι θεωρείται δύσκολο να προλάβει τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα.

Live Sport

Πήρε και Συνάνη από τον Ατσαλένιο

Σε ακόμη μία μεταγραφή έπειτα από αυτές των Μάκρη και Κανούλα προχώρησε χθες ο ΟΦΗ. καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα Αργύρη Συνάνη από τον Ατσαλένιο. 0 νεαρός γκολκίπερ, που ήταν προσωπική επιλογή του Γιάννη Πετράκη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και επέστρεψε έπειτα από έξι χρόνια στον σύλλογο, καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα υπέγραψε και ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Κ20 του ΟΦΗ. Παύλος Κολιακουδάκης. Στον αγωνιστικό τομέα ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα (03/02. 15.00) ο Πετράκης δεν υπολογίζει τον τραυματία Ιωαννίδη.
αλλά και τον τιμωρημένο Βερόν

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook