Μεγάλη και ΟΜΙΛΗΤΙΚΗ βραδιά έστειλε το μήνυμα: Ενωμένος ο ΟΦΗ δεν φοβάται ΚΑΝΕΝΑΝ! (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τέτοιο γλέντι δεν ξανάγινε! 600 και πλέον ΟΜΙΛΗΤΕΣ τραγούδαν για τον ΟΦΗ το βράδυ της Παρασκευής σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη για χιλιάδες λόγους με την λέξη “ΟΦΗ” να τραντάζει όλο το κέντρο στέλνοντας το μήνυμα ότι ομάδα και κόσμος είναι ΕΝΑ!

Σε ένα αμιγώς Κρητικό γλέντι και με τις “ασπρόμαυρες” μαντινάδες των Μιχάλη Κουνάλη, Νίκο Τζουλιαδάκη, Γιάννη Ρομπογιαννάκη και Διομήδη Τσικανδυλάκη, ο Σύλλογος Μετόχων, ο σύνδεσμος “Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος” και το Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών έκοψαν την πίτα τους σε μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς, περισσότεροι από 600 φίλαθλοι του ΟΦΗ γλέντησαν και με την ψυχή τους στέλνοντας το μήνυμα ότι ο σύλλογος είναι ενωμένος και ενιαίος.

Το παρόν έδωσαν σύσσωμες οι διοικήσεις των ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ καθώς και ο Γιάννης Πετράκης, με τον συνεργάτη του Νίκο Κουνενάκη και τους αρχηγούς της ομάδας (αυστηρά μέχρι τις 11.00). Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων Νίκος Διαλυνάς φανερά συγκινημένος από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου δεν έκρυψε την χαρά του και τόνισε κατά την ομιλία του ότι ο ΟΦΗ θα βγει ακόμα πιο δυνατός.

Στιγμή της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η τιμητική πλακέτα που δόθηκε από τον Μανώλη Μονιάκη στο Νίκο Σατσάκη (κατά κόσμον Λαχανά) στο πρόσωπο του οποίου, ο Σύλλογος θέλησε να πει ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολόκληρο τον κόσμο του ΟΦΗ για την αμέριστη συμπαράσταση του στην ομάδα.

Επίσης, οι Μιχάλης Κουνάκης και Νίκος Τζουλιαδάκης ξεσήκωσαν τον κόσμο του ΟΦΗ με τις “ασπρόμαυρες” μαντινάδες διασκέδασαν τον κόσμο που έφυγε ξημερώματα από το κέντρο “Δίας” ελπίζοντας ότι η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δώρο κερδίζοντας την Κυριακή την Κέρκυρα.

Το κέντρο “Δίας” έγινε “Γεντί Κουλέ” και σείστηκε από τα συνθήματα από τους φιλάθλους του ΟΦΗ που το κατέκλυσαν κάνοντας το… απαραίτητο ζέσταμα για την αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Και όπως είπαν και οι τραγουδιστές: “Όσο πιο δύσκολοι καιροί κι αν’ ρθουνε, δε τρομάζω και την ασπρόμαυρη στολή ποτέ μου δεν την βγάζω”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook