“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 5 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Live Sport

Χαμόγελα και πριμ

Η νίκη του ΟΦΗ επί της Κέρκυρας εκτός από χαμόγελα είχε θετικό αντίκτυπο και στις τσέπες των ποδοσφαιριστών της Κρητικής ομάδας, καθώς χθες ο πρόεδρος του συλλόγου Μάνθος Πουλινάκης μοίρασε πριμ 10.000 ευρώ όπως είχε υποσχεθεί πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής. Στο φιλικό με τον Ρούβα πάντως που έγινε χθες ο ΟΦΗ που αγωνίστηκε με όλους τους νεοαποκτηθέντες (Κυζιρίδη. Κάνουλα, Μακρή. Συνάνη) δεν έδειξε καλό πρόσωπο, καθώς ηττήθηκε με 2-0.

Η ομάδα της Γέργερης προηγήθηκε μόλις στο 6′ έπειτα από λάθος γύρισμα του Μπούρμπου και σημείωσε το τελικό 2-0 στο 80′ με πλασέ του Φουκαράκη ενώ νωρίτερα, στο 75′, ο Ροβύθης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Νύκταρης. Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους Γουναρίδη, Κυζιρίδη, Κανούλα. Μακρή, Ζαχαράκη. Κολιακουδάκη. Καπουράνη, Νύκταρη. Βαλεριανο, Μπούρμπο, Ροβύθη. Χατζηκοσμά. Συνάνη. Μπαμουλάκη, Φαζό και Βλαχάκη.

Goal

Ζεστό Χρήμα

Προτού περάσουν 24 ώρες από τη νίκη επί της Κέρκυρας, οι άνθρωποι των Κρητικών τήρησαν τη δέσμευση τους. Χθες πριν από την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη μοιράστηκαν τις 10.000 ευρώ για το τρίποντο που κατέκτησαν την Κυριακή. Από εκεί και έπειτα, σε φιλικό παιχνίδι με τον Ρούβα ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-0. Μακρής και Μπούρμπος πήραν χρόνο συμμετοχής, ενώ επίσης χρησιμοποιήθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Κιζιρίδης, Κάνουλας και Συνάνης.

Sportday

Μάγκας στο “Γεντί Κουλέ”

Το μυστικό της διαφαινόμενης σωτηρίας του ΟΦΗ δεν είναι και τόσο… μυστικό! Είναι η… αύρα του «Γεντί Κουλέ». Στο γήπεδο της η ομάδα της Κρήτης έχει πάρει τους 22 από τους 26 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει έως τώρα! Ο ΟΦΗ έχει περισσότερους βαθμούς στην έδρα του απ’ ό.τι ο τρίτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ! Και όσους ο τέταρτος της βαθμολογίας Ατρόμητος. Τον ξεπερνούν, δηλαδή, σε συγκομιδή στα «σπίτια» τους μόνον ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης. Μάλιστα, επί ημερών Γιάννη Πετράκη. οι «μελανόλευκοι» έχουν το απόλυτο στο Ηράκλειο. Εχουν νικήσει με 2-0 τον Αρη. 2-1 τον Πανιώνιο και 2-0 την Κέρκυρα (προχθές). Η τελευταία νίκη αποτελεί και το αποφασιστικότερο βήμα για τη σωτηρία, εξ ου και το έξτρα πριμ των 10.000 ευρώ της διοίκησης.

Πάντως, με τον Πετράκη στον πάγκο ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει… σεφτέ εκτός έδρας και το επόμενο παιχνίδι, στην Τούμπα, αποτελεί μια καλή πρόκληση. Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μη μιλάει και ο Νίκος Αναστόπουλος για… Ντακότες. αν και ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, τονίζοντας ότι «έκανα χιούμορ και όσοι με γνωρίζουν, καταλαβαίνουν. Φυσικά και δεν ενοούσα τον ΟΦΗ. με αυτό που είπα. Απλά έκανα έναν παραλληλισμό. Για ποιον λόγο να θίξω τον ΟΦΗ: Και γιατί να το κάνω εγώ αυτό το πράγμα.που έδωσα και την ψυχή μου σε αυτή την ομάδα:»

Μάλιστα, ο Αναστόπουλος μάς αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο Ηράκλειο για να συναντηθεί με φίλους που έκανε στην πόλη και «με τους οποίους θα είμαι πάντα φίλος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε χθεσινό αγώνα προετοιμασίας στο ΒΑΚ, ο Ρούβας νίκησε 2-0 τις «ρεζέρβες» του ΟΦΗ, που έχασε πέναλτι με τον Ροβίθη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook