Πετράκης: “Το ότι είμαστε στον ΟΦΗ μας κάνει να έχουμε μεγαλύτερες ευθύνες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων “Νέα Τηλεόραση” επισήμανε ότι η ομάδα δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμα την παραμονή της και για ακόμα μια φορά στάθηκε στο αίσθημα ευθύνης του να είσαι προπονητής του ΟΦΗ.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε για την έναρξη της συνεργασίας του με τον σύλλογο ότι “ο ΟΦΗ ήταν για εμένα ένα πολύ μεγάλο κίνητρο γιατί έκανα πραγματικότητα το όνειρο μου που ήταν να προπονήσω ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ είναι ένας ιστορικός σύλλογος που είναι ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό με κάνει να έχω ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Όσον αφορά, την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ, ο Γιάννης Πετράκης απάντησε λέγοντας ότι “σε ότι αφορά το γεγονός ότι έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα 26 βαθμούς, δεν σημαίνει ότι έχουμε οριστικοποιήσει την παραμονή μας. Έχουμε δει πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο και θα ήταν αυτοκτονία να πιστεύουμε ότι έχουμε σωθεί και ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές. Δεν κοιτάζουμε προς τα πάνω αλλά προς το παρόν κοιτάζουμε προς τα κάτω” ενώ για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Δευτέρας κόντρα στον Πλατανιά απλά είπε πως “δεν κοιτάζουμε ακόμα τον Πλατανιά, πρώτα κοιτάζουμε αυτό με τον ΠΑΟΚ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook