Διακάκης: “Ο Πετράκης έχει να δώσει πολλά στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην συνεργάτης του νυν τεχνικού του ΟΦΗ Τάκης Διακάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Πετράκη και εξέφρασε την άποψη του ότι η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει.

Γιάννης Πετράκης και Τάκης Διακάκης συνεργάστηκαν στον ΑΟ Χανιά και ο τελευταίος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε για τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό ότι «δεν ήμουν ο μόνος που δεν ένιωσε έκπληξη από την δουλειά του κύριου Γιάννη (σημ. Πετράκη). Μόνο όσοι δεν τον έχουν ζήσει, δεν γνωρίζουν το έργο του ως προπονητής. Θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή, ο ΟΦΗ είναι πολύ τυχερός που τον έχει προπονητή αλλά και ο Γιάννης Πετράκης, μέσω του ΟΦΗ, βρήκε την ευκαιρία να εργαστεί στην Σούπερ Λιγκ. Έχει να δώσει πολλά στον ΟΦΗ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Διακάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τα στοιχεία που έβαλε ο ΟΦΗ με τον Γιάννη Πετράκη: «Οι ομάδες του Πετράκη έχουν μια ταυτότητα. Δουλεύουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και αναλόγως τον αντίπαλο, οι ομάδες του δουλεύουν ανάλογα με τον αντίπαλο και την προετοιμασία που κάνει. Ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας προπονητής που θέλει οι ομάδες του να προσφέρουν θέαμα αλλά και να παίρνουν αποτελέσματα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαι σίγουρος για το τι ποδόσφαιρο θα παίζει ο ΟΦΗ και δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα για τις εκτός έδρας επιδόσεις γιατί στην Ξάνθη αγωνίστηκε με ελλείψεις ενώ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν άτυχος. Σιγά – σιγά, οι ποδοσφαιριστές θα ανεβαίνουν ψυχολογικά και αυτό θα δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας».

Για το αν θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ: «Δεν νομίζω ότι ο ΟΦΗ θα έχει πρόβλημα με την παραμονή του. Διαθέτει ένα φοβερό πλεονέκτημα με την έδρα του και μέσα στην στο Ηράκλειο θα πάρει τα παιχνίδια που χρειάζεται να κερδίσει. Αν ο ΟΦΗ εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή του τότε οι παίκτες θα αποβάλουν το άγχος και ο κόσμος θα δει ακόμα πιο όμορφο ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook