“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Εντάξει ο Ιωαννίδης, πρόβλημα με τον Ζορμπά

Για τον Ιωαννίδη… καίγονταν στο Ηράκλειο, αλλά ο Ζορμπάς αποτελεί πλέον τον «πονοκέφαλο» του Πετράκη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο τελευταίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και είναι άγνωστο αν θα προλάβει το ματς της Κυριακής. Στην παρούσα φάση οι ελπίδες είναι λιγοστές και φαντάζει πιθανότερο να απουσιάσει ό παίκτης, τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Αντίθετα, φαίνεται ότι ο αγώνας δρόμου για την επιστροφή του Ιωαννίδη στην ενεργό δράση και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ θα στεφθεί με επιτυχία. Ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου ταλαιπωρήθηκε από διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, πρόβλημα που τον ανάγκασε να μείνει εκτός πλάνων στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Κέρκυρα. Τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του έχει παρουσιάσει σαφή βελτίωση και μάλιστα χθες μπήκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, γεγονός που του δίνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός του ΟΦΗ κάνει πλάνα για το ματς της Τούμπας έχοντας στη διάθεση του τον Βερόν, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και τον Σόουζα, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Σαν πιθανότερη λύση για να καλυφτεί το κενό του Βραζιλιάνου στο κέντρο της άμυνας φαίνεται η μετάθεση του Κουρδάκη στο πόστο αυτό, οπότε μένει να φανεί ποια θα είναι η επιλογή της τεχνικής ηγεσίας για το δεξί άκρο της άμυνας.

Live Sport

Μεγαλύτερος ο ΟΦΗ από… Μπόϊνγκ

Μεγαλύτερος ο ΟΦΗ από… μπόινγκ Τη δική του απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV σε όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο νυν τεχνικός του Ατρόμητου και πρώην του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος: «Ο ΟΦΗ δεν είναι ντακότα και εμένα με στενοχωρούν αυτά. 0 ΟΦΗ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μπόινγκ. Εμείε έχουμε καλή καρδιά και συγχωρούμε. Με τον Νίκο Αναστόπουλο ήμασταν φίλοι και είμαστε ακόμα, όμως έχουμε ακόμα καλή σχέση. Αλλο η φιλία, άλλο η δουλειά. Υπήρχε μια διαφορά νοοτροπίας για το πώς θα προχωρήσει η χρονιά. Δεν υπήρχε ποτέ απόφαση για να χωρίσουμε με τον Αναστόπουλο. Η χρονιά θα έβγαινε μ’ αυτόν. 0 Αναστόπουλος είναι επαγγελματίας προπονητής. Συζητήσαμε μαζί το μεσημέρι της αποχώρησης του. εγώ το είχα μάθει από το προηγούμενο βράδυ. Από εμάς δεν υπήρχε πρόθεση να αποχωρήσει και δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του. 0 Νίκος είναι επαγγελματίας και καλά έκανε που πήρε αυτήν την απόφαση».

Με τον Γιώργο Ιωαννίδη να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς έπειτα από τρείς εβδομάδεε άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Σάββατο. 17.15. NS2). Αντιθέτως. εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Ζορμπάς. καθώς στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Κέρκυρα υπέστη διάστρεμμα και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Εκτός για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά έχει τεθεί ο Σόουζα προκειμένου να εκτίσει την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών. Μονιάκης και Περογαμβράκης έκαναν ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Ελεύθερος Τύπος

Δυσαρέσκεια για την Ντακότα

Δυσαρέσκεια για την Ατρόμητου, Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος σύγκρινε την πρώην ομάδα του με ντακότα. «Ο ΟΦΗ δεν είναι ντακότα, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μπόιγγκ. Μας στεναχωρούν τέτοιες δηλώσεις, όμως έχουμε μεγάλη καρδιά και συγχωρούμε», τόνισε ο πρόεδρος των Κρητικών. Πάντως, παράγοντες της ομάδας επικοινώνησαν με τον Νίκο Αναστόπουλο που τους εξήγησε ότι δεν ήθελε να προσβάλει το σύλλογο, αλλά να δείξει τη διαφορά στόχων που υπάρχει ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί για την πορεία του ΟΦΗ με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του.

«Εχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Γιάννη Πετράκη και θελουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας», υποστήριξε ο Μάνθος Πουλινάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook