“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Δεν προπονήθηκε ο Ζορμπάς

Εκτός από τον τιμωρημένο Ντένις Σόουζα, ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει, κατά τα φαινόμενα, στην Τούμπα και τον Παναγιώτη Ζορμπά. Ο παίκτης υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα, χθες δεν προπονήθηκε και δεδομένου ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι μεθαύριο, θεωρείται απίθανο να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ.

Δεν είναι, πάντως, τόσο άσχημα τα πράγματα για την κρητική ομάδα, αφού επιστρέφει από τιμωρία ο Ματίας Βερόν και κατά πιθανότητα και ο αποθεραπευθείς Γιώργος Ιωαννίδης κι έχει λύσεις ο Πετράκης για το κέντρο.

Σήμερα αναμένεται ο προπονητής του ΟΦΗ να δείξει και τις προθέσεις του σε ό.τι αφορά τη διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του. Το 44-2 που εφαρμόζει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Πετράκης δεν είναι τόσο αδιαπραγμάτευτο όταν πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδια και δη αε «καυτές» έδρες όπως η Τούμπα. Επίσης, οι 26 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η ομάδα του Ηρακλείου τού επιτρέπουν να σκεφτεί πιο άνετα και να πάρει, αν θέλει, κάποια ρίσκα.

Goal

Δεν υπάρχει πίεση

Οι τελευταίες νίκες και δη μέσα στο «Γεντί Κουλέ» έχουν αποφορτίσει από το άγχος τόσο τους παίκτες του ΟΦΗ όσο και γενικά το ποδοσφαιρικό τμήμα των Κρητικών, οι οποίοι θα παίξουν χωρίς πίεση στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Πετράκης, άλλωστε, προς αυτή την… κατεύθυνση κινείται, έχοντας εκ νέου στη διάθεσή του τον Βερόν (φωτό) και τον Ιωαννίδη που γυμνάστηκε κανονικά χθες. Απών θα… δηλώσει ο Σόουζα που είναι τιμωρημένος, με τον Κουρδάκη να μετατίθεται στη γνώριμή του θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού (δίπλα στον Σαρ). Δύσκολα θα προλάβει ο Ζορμπάς.

ΦΩΣ

Λύνονται τα χέρια Πετράκη στον ΟΦΗ

Η ετοιμότητα του Ιωαννίδη ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Και αυτό γιατί ενόψει Τούμπας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να δώσει λύση στο αριστερό άκρο της αμυντικής τετράδας προκειμένου με εσωτερικές μεταθέσεις να καλυφθεί το κενό που προκύπτει από την αναγκαστική απουσία του Σόουζα ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Με την επιστροφή λοιπόν του Ιωαννίδη, θα μετατεθεί ο Μονιάκης στο δεξί άκρο ενώ ο Κουρδάκης θα περάσει ως στόπερ δίπλα στον Σαρ.

Κατά τα άλλα προβλέπεται ότι θα υπάρξει ακόμη μια μεταβολή καθώς επιστρέφει ο Βερόν που εξέτισε την ποινή του και μένει να φανεί αν με την προσθήκη αυτή και κάποιες άλλες εσωτερικές αλλαγές καλυφτεί το κενό που προκύπτει από τον τραυματισμό (διάστρεμμα) του Ζορμπά ή θα χρειαστεί να γίνει και τρίτη διορθωτική παρέμβαση της τεχνικής στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Κέρκυρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook