Γεωργίου: “Η εμπιστοσύνη του ΟΦΗ βοήθησε τους Παπάζογλου, Κουρδάκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος αριστερός μπακ του Εργοτέλη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην αγωνιστική κρίση που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ σχολίασε και την πορεία των Θανάση Παπάζογλου, Παναγιώτη Κουρδάκη.

“Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια μικρή κρίση. Σίγουρα, η Τούμπα είναι μια δύσκολη έδρα. Ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι στο Ηράκλειο εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός ενώ στα εκτός έδρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Όμως, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια κρίση και αν ο ΟΦΗ μπει δυνατά στο παιχνίδι μπορεί να αποσπάσει κάτι θετικό” είπε για την αναμέτρηση της Τούμπας.

Όσο για τους, πρώην συμπαίκτες του, Θανάση Παπάζογλου και Παναγιώτη Κουρδάκη ο Βαγγέλης Γεωργίου είπε ότι “για τον Παναγιώτη δεν του είχαν δείξει ποτέ εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, στον ΟΦΗ του έδειξαν από την αρχή ότι τον εμπιστεύονται. Όσο για τον Θανάση, θα έλεγα ότι ήταν αδικημένος στον ΠΑΟΚ. Δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες ενώ φέτος με την στήριξη που υπάρχει στον ΟΦΗ, έχει πάει αρκετά καλά και έχει πετύχει πολλά γκολ”.

Διαβάστε περισσότερα στο athleticradio.gr!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook