Κουρδάκης: “Στον ΟΦΗ βρήκα το λιμάνι μου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε στον Sport 103 στην Θεσσαλονίκη και δεν έκρυψε το δέσιμο του με τον κόσμο και την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο Ηράκλειο βρήκε το λιμάνι του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρδάκης

Για τη φετινή του χρονιά στον ΟΦΗ: «Το καλοκαίρι πέρασα κάποιους δύσκολους μήνες, μέχρι να βρω το «λιμάνι» μου. Όλα πάνε κατ’ ευχήν πλέον. Είχα περάσει από Γ’ Εθνική από Β’ Εθνική και περίμενα και εγώ πως και πώς να δω πως είναι η Σούπερ Λιγκ».

Για την εικόνα του ΟΦΗ μακριά από την Κρήτη: «Μας βοηθάει ο κόσμος στην έδρα μας, αλλά για τα αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας, το συζητάμε με τα παιδιά. Εχουμε μόνο μία νίκη με τον Πλατανιά και δυσκολευόμαστε να φέρουμε βαθμούς. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει και προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό».

Για την επιστροφή στην Τούμπα: «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, για εμένα, τον Θανάση, τον Βασίλη ή και τον Βερόν ακόμα. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και οι τέσσερις μας, το περιμένουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν πιστεύει πως άξιζε μία ευκαιρία στον ΠΑΟΚ: «Εννοείται. Οπου και να είσαι πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Πίστευα ότι μπορώ να παίξω στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν έγινε. Δε μένω σε αυτό, συνεχίζω και ο καθένας πρέπει να έχει όνειρα και φιλοδοξίες».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, δε δείχνει σταθερότητα, έχει και άσχημα αποτελέσματα. Το καλό είναι ότι είναι εντός Κυπέλλου, γιατί αν έρθει κάποιος τίτλος,  η χρονιά θα είναι πετυχημένη. Οσο είναι κοντά στη δεύτερη θέση, η σεζόν θα πηγαίνει καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook