«Πέφτει» στο τραπέζι η πρόταση Χατζηαποστόλου το μεσημέρι της Παρασκευής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12.00) θα κριθεί η τύχη του ΟΦΗ καθώς συνεδριάζει, άτυπα, το Δ.Σ. της ΕΠΟ με βασικό θέμα συζήτησης αυτό του ΟΦΗ ενώ στο τραπέζι θα πέσει και η πρόταση του Βασίλη Χατζηαποστόλου. Υπενθυμίζουμε ότι ο τελευταίος είπε χθες μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι “να τεθεί θέμα αδειοδότησης, μόνο τις ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, για το θέμα με τις πλαστές ενημερότητες, όλες οι υποθέσεις να πάνε στο άρθρο 20 που προβλέπει πρόστιμο και όχι στο άρθρο που μιλάει για δυσφήμιση του αθλήματος. Την επόμενη ημέρα να επικυρωθούν οι βαθμολογικοί πίνακες και την Τετάρτη να ξεκινήσουν τα πλέι οφς στη Β’ εθνική“.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν προκύψει ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ αναφέρουν ότι θα συζητηθεί η πρόταση του τέως αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ ενώ παράλληλα τις τελευταίες ώρες κυριαρχεί ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ότι Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ.

Ωστόσο, πρέπει να είμαστε σαφείς ότι η παραπάνω πληροφορία έχει διαρρεύσει αργά το βράδυ από το ρεπορτάζ της ΕΠΟ δίχως να επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στο θέμα της αδειοδότησης αφού είναι δεδομένο ότι ακόμα και στο ενδεχόμενο να σημειωθούν αρνητικές εξελίξεις, πάλι η ομάδα έχει το δίκιο με το μέρος της καθώς έχει το δικαίωμα να περιμένει μέχρι τις 7 Ιουλίου.