Το εγκώμιο του ΟΦΗ έπλεξε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος αμυντικός και πρώην αρχηγός του ΟΦΗ μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» και στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο αγωνίζεται πλέον η ομάδα.

Ο τεχνικός του Ηροδότου αναφέρθηκε στα σημεία που ο ΟΦΗ παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο και στάθηκε στην συνεργασία των Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου και Περογαμβράκη.

Παράλληλα, εξήρε και το έργο του Γιάννη Πετράκη επισημαίνοντας τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ και την συνοχή που υπάρχει ανάμεσα στις γραμμές του. Χαρακτηριστικά, ο Κολιτσιδάκης είπε μεταξύ άλλων ότι «ο ΟΦΗ από τη στιγμή που έφυγε ο Αναστόπουλος επέστρεψε στα παλιά του στάνταρ όσον αφορά την τακτική που ακολουθεί. Παίζει επιθετικά, είτε αγωνίζεται στο Ηράκλειο είτε εκτός έδρας. Έχει συνοχή στις γραμμές του, παρουσιάζει μία καλή εικόνα και αυτό πρέπει να το προσέξει ο ΠΑΟΚ. Η συνεργασία του Κουτσιανικούλη, που είναι γρήγορος, με τον Παπάζογλου, που είναι αποδοτικός και τον Περογαμβράκη είναι πολύ καλή και αυτοί οι τρεις παίκτες, κατά τη γνώμη μου, χρειάζονται προσοχή. Το παιχνίδι είναι επικίνδυνο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook