Περνάει η πρόταση Πουλινάκη για την δοσοποίηση των οφειλών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συμφωνία για εξόφληση των οφειλών των ομάδων προς τους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένο αριθμό δόσεων, έφτασαν ο ΠΣΑΠ και η Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξόφληση θα γίνεται κλιμακωτά, ανάλογα με το ύψος της οφειλής, σε 8, 15, 20, 25, 33, 40 και 45 δόσεις. Πρόκειται επί της ουσίας για την πρόταση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης και η οποία φαίνεται ότι θα δώσει τη λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα.

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας θα συνεδριάσει την προσεχή Παρασκευή (15/2) και θα επικυρώσει τη συμφωνία. Νωρίτερα είχε υπάρχει αντίστοιχη συμφωνία ανάμεσα στον ΠΣΑΠ και τη Football League.

Ωστόσο, από τη ρύθμιση, θα εξαιρεθεί όποια ομάδα έχει προσφύγει στο Πρωτοδικείο και διεκδικεί την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Η ΕΠΟ έχει αναφέρει σε όλους τους τόνους πως οι ομάδες που θέλουν να υπαχθούν στο άρθρο 99, υποχρεούνται να εξαιρέσουν της προσφυγής τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους μάνατζερ. Η Λάρισα το έχει ήδη κάνει (μόλις συμφώνησαν Football League-ΠΣΑΠ). Όχι όμως και ο Άρης, ο οποίος –σύμφωνα με πληροφορίες- δεν ικανοποιείται από τις 45 δόσεις, που είναι το ανώτατο όριο που συμφωνήθηκε ανάμεσα στη Σούπερ Λίγκα και τον ΠΣΑΠ.

πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook