Παπάζογλου: “Αν κερδίσουμε τον Πλατανιά, ξεκαθαρίζει η παραμονή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο επιθετικός του ΟΦΗ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι στο Ηράκλειο νιώθει όμορφα και στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Θανάσης Παπάζογλου στο “Αθλητικό Metropolis”

Για τον ΟΦΗ και αν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα: «Η ομάδα γενικά στο «Γεντί Κουλέ» παρουσιάζεται διαφορετικά, μας βοηθάει ο κόσμος, νιώθω οικεία και είναι αλλιώς εκεί χωρίς να είναι δικαιολογία. Έχουμε αβαντάζ στο «Γεντί Κουλέ».

Για τη παραμονή της ομάδας: «Τη Δευτέρα έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονή. Η σωτήρια θα «παιχτεί» στους 28-30 βαθμούς. Αν εξασφαλίσουμε την παραμονή θα παίζουμε και καλύτερα και πιο απελευθερωμένοι».

Για το αν σκέφτονται την πεντάδα: «Είναι μια θέση κοντά σ’ εμάς. Είναι όλοι κοντά και θα υπάρξει ανταγωνισμός. Αν κρίνουμε από το πρόγραμμα θα μπορέσουμε να τη διεκδικήσουμε. Δεν βάζουμε ως στόχο την Ευρώπη αλλά αν βγει η ομάδα από το άγχος της παραμονής θα μπορέσει να κοιτάξει το κάτι παραπάνω».

Για το Πρωτάθλημα: «Το Πρωτάθλημα είναι λίγο περίεργο φέτος. Δεν νομίζω όμως ότι έχασε την αίγλη του. Είναι «άσχημο» που ο Άρης και η ΑΕΚ παλεύουν για τη σωτηρία αλλά καλό που ομάδες όπως Γιάννινα, Ξάνθη, Λεβαδειακός διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook