«Για κάθε κίνηση της ΕΠΟ έχουμε και μια απάντηση»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν απορούν με την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε ενέργειες για την αποκατάσταση της αδικίας που έχει συντελεστεί ωστόσο πηγές από την διοίκηση αναφέρουν ότι «για κάθε κίνηση της ΕΠΟ έχουμε και μια απάντηση».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ήδη στην ομάδα αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσουν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου ώστε να ανοιχτούν οι φάκελοι όλων των ομάδων. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια δεν είναι η μόνη που σκέφτονται καθώς είναι δεδομένο ότι η νίκη που έχει πετύχει ο ΟΦΗ στο Εφετείο Αθηνών είναι τέτοιου μεγέθους που δεν μπορεί να την προσβάλει κανένας. Ούτε η ίδια η ΕΠΟ.

Δηλαδή, ακόμα και αν η ΕΠΟ απορρίψει τον φάκελο του ΟΦΗ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει μέχρι τις 7 Ιουλίου οπότε και θα εκδικαστεί η δεύτερη υπόθεση που αφορά την παράτυπη σύσταση της επιτροπής αδειοδότησης. Και ουσιαστικά, με αυτήν τη νίκη που έχει καταγράψει στο παθητικό της η ομάδα, κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ακόμα και αν η ΕΠΟ προσπαθήσει να προσβάλει την παραπάνω απόφαση καταθέτοντας αίτηση ανάκλησης της απόφασης, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ έχει τον τρόπο να την κερδίσει και να συνεχίσει να περιμένει μέχρι τις 7 Ιουλίου. Επί της ουσίας, ο ΟΦΗ είναι αυτός που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Τι εννοούμε; Ότι ακόμα και αν η ΕΠΟ προχωρήσει ακόμα περισσότερο προχωρώντας στην διεξαγωγή των πλέι – οφ, τότε ακολουθείται η διαδικασία του αυτοφώρου και κατά συνέπεια μπορούν να συλληφθούν άμεσα οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Σπύρος Καλογιάννης.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ “σκληρό καρύδι” και δεν θα “φαγωθεί” τόσο εύκολα όσο μερικοί θεωρούν στην Ομοσπονδία ενώ αξίζει να πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποσυρθεί η προσφυγή από τα πολιτικά δικαστήρια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook