“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Tετάρτη 13 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

“Πονοκέφαλος” για Μονιάκη

«Πονοκέφαλος» για τον Μονιάκη Οι ενοχλήσεις του Μανόλη Μονιάκη στους προσαγωγούς (από το παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ) αποτελούν τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του FlOWn Πετρόκη για το κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά, την επόμενη Δευτέρα στο «θ. Βαρδινογιάννης».
0 αριστερός μπακ του ΟΦΗ ακολουθεί θεραπεία και είναι ακόμη νωρίς για προγνωστικά σχετικά με τη συμμετοχή του Η επιθυμία του παίκτη, πάντως, είναι να παίξει και αυτό θα μετρήσει.

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε καλό κλίμα- η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Η διοίκηση του Πλατανιά επιβεβαίωσε ότι δεν θέλει εισιτήρια, αλλά ζήτησε 100 προσκλήσεις! 0 αριθμός κρίθηκε υπερβολικός από τους παράγοντες του ΟΦΗ και την Αστυ60 προσκλήσεις, όσες είχαν πάρει οι Ηρακλειώτες στον α’ γύρο. Οι Χανιώτες θα καθίσουν στη θύρα 9 ενώ συνολικά θα τεθούν σε κυκλοφορία αύριο 4.000 εισιτήρια που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα! Τέλος, ο Μάνθος Πουλινάκης επικοινώνησε με τον πρόεδρο φρασε παράπονα με αφορμή τη διαιτησία του Κύζα στην Τούμπα.

ΦΩΣ

Ζητάμε ισονομία και τίποτα παραπάνω

Τα παράπονα του στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, εξέφρασε χθες ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες, ο Πουλινάκης διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του Κύζα στο ματς της Τούμπας, κάνοντας υπόμνηση και για τα σφυρίγματα του Τριτσώνη στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. «Δεν είναι δυνατόν τώρα που το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική του ευθεία να επιλέγονται άπειροι διαιτητές, όπως έγινε στο ματς της Τούμπας», ήταν η παρατήρηση του προέδρου του ΟΦΗ, που ξεκαθάρισε στον επικεφαλής της ομοσπονδίας ότι «το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία και ίση αντιμετώπιση, θέλουμε το πενήντα πενήντα και τίποτε παραπάνω».

Κατά τα άλλα, Πετράκης και Κουνενάκης «κατασκόπευσαν» προχθές στα Χανιά τον προσεχή αντίπαλο του ΟΦΗ και είδαν τον Πλατανιά να επικρατεί του Άρη 2-0. Σε αγωνιστικό επίπεδο, πέραν της δεδομένης επιστροφής του Σόουζα που εξέτισε την ποινή του, φαίνεται ότι ετοιμοπόλεμος θα είναι ο Ζορμπάς, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο προβληματισμός των ανθρώπων του ΟΦΗ εστιάζεται στην περίπτωση του Μονιάκη, ο οποίος ούτε και χθες μπήκε στο πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Στη χθεσινή σύσκεψη για τη λήψη μέτρων ασφάλειας, επιβεβαιώθηκε αυτό θεωρούνταν δεδομένο, ότι δηλαδή οι φίλοι του Πλατανιά δεν θα πάρουν εισιτήρια για το ματς της Δευτέρας. Η ομάδα των Χανίων ζήτησε 100 προσκλήσεις, αλλά λόγω διαμόρφωσης του χώρου στον οποίο φιλοξενούνται θα πάρουν τελικά 70. Όσον αφορά τα εισιτήρια της αναμέτρησης, 4.000 θα τεθούν από αύριο στην κυκλοφορία. Τιμώνται στη θύρα 8 προς 15 ευρώ, στις θύρες 1, 4 προς 10 ευρώ, ενώ στις θύρες 2, 3, 7 θα εκδοθούν 100 εισιτήρια που θα τιμώνται προς 20 ευρώ.

Goal

Ίση αντιμετώπιση ζήτησε  ο Πουλινάκης από τον Σαρρή

Ιση αντιμετώπιση ζήτησε ο Πουλινάκης από τον Σαρρή Ιση αντιμετώπιση και έμπειρους διαιτητές στα προσεχή ματς και όσο η σεζόν οδεύει προς το τέλος της ζήτησε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών. 0 ισχυρός άνδρας των Κρητικών, με αφορμή τη διαιτησία του Κύζα στην Τούμπα, εξέφρασε τα παράπονά του προς τον κ. Σαρρή, ο οποίος καθησύχασε τρόπον τινά τον πρόεδρο του ΟΦΗ. Από εκεί και έπειτα, αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πλατανιά, που τιμώνται προς 10,15 και 20 ευρώ. 0 Πλατανιάς θα πάρει 70 προσκλήσεις στη θύρα 9 του «Γεντί Κουλέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook