Ο ΟΦΗ του “Γεντί Κουλέ” και η “αεράτη” άμυνα του Πλατανιά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ διαθέτει και τους παίκτες αλλά και την ομάδα που απαιτείται ώστε να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά απέναντι στον Πλατανιά. Ειδικά, απέναντι σε μια άμυνα που δείχνει επιρρεπής στα λάθη.

Αυτό είναι κάτι στο οποίο ρίχνουν μεγάλη βαρύτητα στην ομάδα και θέλουν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει ο Πλατανιάς. Και μπορεί κόντρα στον Άρη να μην φάνηκαν τόσο (λόγω κυρίως της αδυναμίας του να γίνει απειλητικός) αλλά είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το γνωρίζουν και το λένε στο “Βαρδινογιάννειο” ότι “το δικό μας παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του Άρη γιατί εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα”. Στον ΟΦΗ δεν το κρύβουν ότι ποντάρουν αρκετά πράγματα και στον παράγοντα έδρα περιμένοντας την στήριξη του κόσμου σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Και η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ του “Γεντί Κουλέ” δεν έχει καμία σχέση με αυτόν των εκτός έδρας αγώνων. Ο βαθμός αυτοσυγκέντρωσης είναι τεράστιος και είναι κάτι που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να επαναληφθεί και στο παιχνίδι της Δευτέρας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook