“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Δεν προλαβαίνει ο Μονιάκης…

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες παρουσίας του Μανώλη Μονιάκη στο ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας με τον Πλατανιά. Ο αμυντικός του ΟΦΗ δεν κατάφερε ούτε χθες να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, καθώς εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Το γεγονός αυτό μείωσε αισθητά τις πιθανότητες συμμετοχής του -αν δεν τις εξαφάνισε·, ενώ μετά και τη σημερινή μέρα θα φανεί αν ο Μονιάκης έχει ελπίδες να προλάβει τη «μάχη της Κρήτης». Την ώρα λοιπόν που το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στη συγκεκριμένη υπόθεση προκειμένου να αρχίσει ο Γιάννης Πετράκης να ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας, ο τεχνικός του ΟΦΗ συζήτησε με τους παίκτες όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Και είναι ξεκάθαρο ότι εκείνο που θέλει ο Πετράκης από τους ποδοσφαιριστές δεν είναι άλλο από τη μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση τους. «Έμεινα ικανοποιημένος τα πρώτα 35 λεπτά, όχι από τη συνέχεια», είπε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου μέσες άκρες στους παίκτες και πρόσθεσε: «Πρέπει να μεγαλώσουμε τη διάρκεια της καλής μας απόδοσης και αυτό πρέπει να το κάνουμε άμεσα».

Σήμερα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα 4.000 εισιτήρια που προορίζονται για τους οπαδούς του ΟΦΗ, ενώ το απόγευμα στην μπουτίκ θα βρεθούν οι Περογαμβράκης, Παπσζογλου και Λαμπρόπουλος προκειμένου να υπό· γράψουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν και γενικότερα να έχουν επαφές με τους φίλους της ομάδας.

Στο ματς της Δευτέρας θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου, ενισχυμένου για τις τηλεοπτικές ανάγκες, φωτισμού στις θύρες 4, 5, 8 και θ του Βαρδινογιάννειου.

Sportday

Γεμάτο γήπεδο

Ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν από τους οπαδούς του ΟΦΗ τα εισιτήρια του ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πλατανιά, τα οποία βγαίνουν σήμερα στην κυκλοφορία. Πέρα από 60 επισήμους (κατόχους προσκλήσεων) ο Πλατανιάς δεν έχει πάρει άλλα εισιτήρια, επομένως το «Γεντί Κουλέ» θα είναι γεμάτο από φίλους των γηπεδούχων. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ γα τις θύρες 14-5.15 ευρώ στην θύρα θ και 20 ευρώ στις θύρες 2-3-7.

Στα αγωνιστικά ο Μανόλης Μονιάκης παραμένει ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Γιάννη Πετράκη. καθώς ούτε χθες προπονήθηκε. Η επιστροφή του Σόουζα (φωτό). ο οποίος θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, είναι το ευχάριστο μαντάτο για τον προπονητή του ΟΦΗ.

Goal

Σήμερα κρίνεται του Μονιάκη

Σήμερα κρίνεται του Μονιάκη Η πλέον καθοριστική μέρα για τη συμμετοχή ή μη του Μανόλη Μονιάκη στο δευτεριάτικο ντέρμπι της Κρήτης κόντρα στον Πλατανιά είναι η σημερινή. 0 αριστερός μπακ χαφ του ΟΦΗ δεν κατόρθωσε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του ούτε χθες και όπως καθίσταται σαφές, αν δεν τα καταφέρει και σήμερα, θα δυσκολέψει πολύ το σενάριο του να τεθεί (σε φουλ ετοιμότητα βεβαίως) στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη την προσεχή Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ, χθες κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τους Χανιώτες, ενώ σήμερα οι Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης και Παπάζογλου θα δώσουν το «παρών» στην μπουτίκ των Ηρακλειωτών (7.30 μ.μ.), όπου αναμένεται να υπάρξει το αδιαχώρητο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook