Μανωλάς: “Έχει κάνει αίσθηση ο Περογαμβράκης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ενώ ξεχώρισε και εκείνος με την σειρά του τον 25χρονο επιθετικό.

«Ο ΟΦΗ με τον Αναστόπουλο πήγε πολύ καλά για 2 χρόνια. Πολύ σφιχτή ομάδα με πάθος και διαθέτει μια πολύ καλή έδρα. Το γήπεδο του είναι μια πραγματική έδρα και δεν είναι Παγκρήτιο. Έχω παίξει αρκετά χρόνια εκεί και γνωρίζω από πρώτο χέρι. Με την εικόνα που έχω δει δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει. Αλλά δεν έχω δει το πρόγραμμα των άλλων ομάδων για να εκφράσω» είπε για την εικόνα που έχει για τον ΟΦΗ και στην συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για τον παίκτη που έχει ξεχωρίζει προσθέτοντας ότι «ο Περογαμβράκης κάνει αίσθηση και είναι μια αποκάλυψη στο πρωτάθλημα όχι μόνο για τον ΟΦΗ αλλά γενικότερα. Συζητούσα με τον Δημήτρη Βολονάκη που ήμασταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ και μου έλεγε ότι από μικρός διέθετε το ταλέντο και τα προσόντα. Ποτέ δεν είναι αργά για να παίξεις στην Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν παιδιά που έκαναν καριέρα μετά τα 27. Θέλει ικανότητες αλλά και τύχη».

Όσο για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ επισήμανε ότι «το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχει τελειώσει πριν ξεκινήσει γιατί όλοι γνωρίζαμε τον πρωταθλητή. Αντίθετα, στην Football League τα πάντα είναι ρευστά και δεν γνωρίζει κανένας τι θα γίνει την επόμενη αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός έχει τα προβλήματα που έχει και η ομάδα μου, η ΑΕΚ. Όταν έχεις τεράστια οικονομικά προβλήματα, τότε παρουσιάζονται και τα αγωνιστικά. Δεν μπορείς να πληρώσεις τα μεγάλα ονόματα και έρχεται η αγωνιστική κρίση. Η ΑΕΚ έχει φτάσει σχεδόν στον πάτο. Μηδένισε το ρόστερ και το μπάτζετ της ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή. Ο ΠΑΟΚ το ξεπέρασε αυτό το πρόβλημα και είναι πολύ τυχερός που έχει έναν άνθρωπο που έβαλε25 εκ. ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα στο athleticradio.gr!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook