Δ.Σ. με θέμα το οικονομικό ζήτημα που υπάρχει με τον Ερασιτέχνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με επίκεντρο της συζήτησης την βελτίωση των οικονομικών όρων που υπάρχουν με τον Ερασιτέχνη αλλά και το ματς με τον Πλατανιά πραγματοποιήθηκε σήμερα το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Δημιουργήθηκε τριμελής επιτροπή που αποτελείται από τον Μάνθο Πουλινάκη και τους Κώστα Τουγλή, Ανδρέα Μανουσάκη η οποία θα προχωρήσει άμεσα σε νέες συζητήσεις με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ ώστε να επέλθει σε συμφωνία για το “κούρεμα” των οφειλών.

Ήδη, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την ΠΑΕ να προτείνει στον Ερασιτέχνη και άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με λειτουργικά θέματα που αφορούν και την χρήση του “Γεντί Κουλέ”. Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις αφού απομένει και να συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά το Δ.Σ. της ΠΑΕ συνεδριάσε με όλα τα μέλη που εισήλθαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Με την νέα διευρυμένη σύνθεση του, συνεδρίασε σήμερα το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι κυριότερες αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν οι εξής:

Αποφασίστηκε να γίνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς με πρωτοβουλίες τις οποίες θα συντονίζει το νέο μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Φασομυτάκης. Θα ανοιχτούν γραφεία του ΟΦΗ στις Μοίρες και θα γίνουν μια σειρά από εκδηλώσεις στην περιοχή στην οποία υπάρχουν ήδη αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Πουλινάκη, Μανουσάκη και Τουγλή οι οποίοι θα προχωρήσουν σε οριστική έγγραφη συμφωνία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις οφειλές.

Αποφασίστηκε για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πλατανιά να δοθούν όσες ακριβώς προσκλήσεις είχε δώσει στον ΟΦΗ, στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα των Χανίων. Δηλαδή 60 προσκλήσεις.

Έγινε αναλυτική συζήτηση για τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη στο ΒΑΚ σχετικά με τον εξοπλισμό των αποδυτηρίων και τον καλλωπισμό των χώρων του αθλητικού κέντρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook