Oι 10 της Τούμπας και ο Σόουζα κόντρα στον Πλατανιά για το “χρυσό” τρίποντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την επιστροφή του Μονιάκη στις προπονήσεις, ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο για την 11αδα του ΟΦΗ στο κρισιμότατο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Οι 10 της Τούμπας και ο Σόουζα αντί του Κουρδάκη θα είναι εκείνοι που θα ξεκινήσουν κόντρα στους Χανιώτες.

Ο Γιάννης Πετράκης έκρινε (και όχι άδικα) ότι η τοποθέτηση του Χρήστου Μπούρμπου στην θέση του δεξιού χαφ απέδωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να τον διατηρήσει σε αυτήν την θέση. Άλλωστε, η παρουσία του Μπούρμπου έδωσε ένα πλεονέκτημα στην ανασταλτική λειτουργία του ΟΦΗ ενώ και δημιουργικά δεν πήγε άσχημα μιας και από τα δικά του πόδια βγήκε η σέντρα για το γκολ του Αλέξη Περογαμβράκη.

Η επιστροφή του Ντένις Σόουζα θα του δώσει και την θέση του Κουρδάκη στο κέντρο της άμυνας ενώ στο πλάι του θα αγωνιστεί ο Μοχάμεντ Σαρ με τον Μιχάλη Αγριμάκη κάτω από τα δοκάρια. Ο Μονιάκης θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ιωαννίδης στο αριστερό.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Μπούρμπος θα αγωνιστεί ως δεξί χαφ και ο Κουτσιανικούλης ως αριστερό με τους Βερόν, Λαμπρόπουλο στον άξονα και τους Παπάζογλου, Περογαμβράκη στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook