Μπούρμπος: «Τελικός το ματς με τον Πλατανιά» (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δεν έκρυψε την χαρά του για την ζεστασιά που γνώρισαν στην «Ζωοδόχο Πηγή» και επισήμανε την σπουδαιότητα του αγώνα με τους Χανιώτες.

«Είναι ένα παιχνίδι όλη η χρονιά για την ομάδα. Εάν το κερδίσουμε θα έχουμε πετύχει κατά 90% τον στόχο μας. Πρέπει να το δούμε με μεγάλη σοβαρότητα , σαν τελικό , για να καταλάβουμε την σημασία του αγώνα και εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη για να είμαστε πιο ήρεμοι καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια» δήλωσε ο Χρήστος Μπούρμπος αναφερόμενος στην μεγάλη αναμέτρηση με τον Πλατανιά την ερχόμενη Δευτέρα.

Όσο για την επίσκεψη στην «Ζωοδόχο Πηγή», ο έμπειρος αμυντικός του ΟΦΗ εόνισε ότι «επισκέψεις σε τέτοια ιδρύματα βοηθάνε και δείχνουν και το κύρος της ομάδας. Από την πλευρά μας θέλουμε να πούμε καλή δύναμη στους ανθρώπους και το προσωπικό που εργάζεται εδώ πέρα γιατί η δουλειά τους είναι πάρα πολύ δύσκολη και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη για την συνέχεια».

Πλέον, ο ίδιος επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και εξέφρασε την πίστη του ότι θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Περίμενα αυτή την στιγμή πάρα πολύ καιρό. Σιγά σιγά προσπαθώ να προσαρμοστώ και στις απαιτήσεις της ομάδας. Μέρα με την μέρα γίνομαι καλύτερος και ελπίζω και εύχομαι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να έρθω στο επίπεδο που θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook