“Aσπρόμαυρος τύπος…” Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, τα κυριοτερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

“Άποψη”: Δικαιολογημένα παράπονα από ΟΦΗ

Η διαιτησία του Γεώργιου Κύζα στο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ ενόχλησε έντονα τους ανθρώπους του ΟΦΗ, καθώς ενώ το σκορ ήτανήδη 0-1, ο ρέφερι αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της κρητικής ομάδας, και δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να διαμορφώσουν το 0-2. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, θορυβήθηκε και θέλησε να εκφράσει τα παράπονά του στην ΕΠΟ για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα στην Τούμπα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τονπρόεδρο, Γιώργο Σαρρή, του εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Δραμινού ρέφερι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα επεσήμανε την απόφαση της. Η ΚΕΔ να ορίσει έναν διαιτητή που δεν είχε εμπειρία από σημαντικά παιχνίδια. «Ο ΟΦΗ θέλει ισονομία και ίση αντιμετώπιση σε όλα τα παιχνίδια», είπε ο πρόεδρος του ΟΦΗ προς τον Γιώργο Σαρρή, υπερτονίζοντας την ανάγκη για σωστούς ορισμούς που δεν θα προκαλέσουν προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΦΩΣ: Zητά πρέσινγκ ο Πετράκης

Ο δρόμος για την κατάκτηση της πέμπτης διαδοχικής εντός έδρας νίκης του ΟΦΗ περνάει από το εμπόδιο του Πλατανιά. Στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν πάση θυσία την επικράτηση, όχι μόνο για να διευρύνουν το σπουδαίο σερί που έχουν χτίσει (είχαν προηγηθεί οι νίκες με Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Πανιώνιο και Κέρκυρα) αλλά και για να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης έχει; ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν με ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ δύναμη και πάθος στο παιχνίδι, να, επιβάλουν τον ρυθμό τους κοι να πρεσάρουν τους Χανιώτες, με στόχο να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ που θά απελευθερώσει τα πόδια τους. Εκείνο που δίνει ακόμα περισσότερη αισιοδοξία είναι το γεγονός ότι προβλήματα τραυματισμών, πέρα από το γνωστό του Χαριτωνίδη, δεν υφίστανται και ως εκ τούτου’ υπάρχει η δυνατότητα νά παραταχθεί ό,τι καλύτερο ι . υπάρχει, Η σύνθεση του .ΟΦΗ σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα παρουσιάζει μόλις μία αλλαγή.

GOAL: Τελικός παραμονής

Το δευτεριάτικο ντέρμπι με τον Πλατανιά… ζυγώνει και άπαντες οτις τάξεις του ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» με την υπόθεσηπαραμονή. «Είναι τελικός παραμονής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπούρμπος χθες στην επίσκεψη αντιπροσωπείας των Ηρακλειωτών σε ίδρυμα της πόλης και πρόσθεσε: «Αν κερδίσουμε θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας». Μοναδική αλλαγή συγκριτικά με το παιχνίδι της Τούμπας θα αποτελέσει ο Σόουζα αντί του Κουρδάκη.

Sportday: “Aνάσα από Superleague”

Ικανοποίηση επικρατούσε στον ΟΦΗ, για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας στο θέμα της δοσοποίησης των οφειλών που υπάρχουν προς τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί με προσφυγές σε βάρος των ομάδων.
Στον ΟΦΗ. που έκαναν μεγάλο αγώνα για το θέμα αυτό. χαρακτηρίζουν την εξέλιξη αυτή ώς «υψίστης σημασίας», καθώς οι οικονομικές εκκρεμότητες, είναι πολλές και μάλιστα συσσωρευμένες.
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται νια το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Πλατανιά, χωρίς προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

LIVE SPORTS: Θέλει πάθος και θέληση

Η αισιοδοξία περισσεύει στον ΟΦΗ για θετικό αποτέλεσμα τη Δευτέρα (19.30) κόντρα στον Πλατανιά. Ο επιθετικός της κρητικής ομάδας Θανάσης Παπάζογλου. τόνισε για το επερχόμενο κρητικό ντέρμπι: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε τον Πλατανιά και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να πάρουμε το τρίποντο, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη που θα μας ξεκολλήσει οριστικά από τις  επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Από τέτοιου είδους παιχνίδια δεν πρέπει να λείπουν στοιχεία όπως το πάθos και η θέληση για το αποτέλεσμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook