Πετράκης: “Στο χέρι μας να είμαστε κοντά στο αποτέλεσμα που θέλουμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ο Γιάννης Πετράκης με δηλώσεις του στη ΝOVA τόνισε ότι το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά εξαρτάται από τους παίκτες του, ωστόσο επισήμανε πως ο ΟΦΗ έχει να κάνει με μια πολύ καλή ομάδα σαν αντίπαλο η οποία δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής αυτά που δικαιούται.
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:
Για την αναμέτρηση της Τούμπας και το γεγονός πως ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε δεν μπόρεσε να πάρει κάτι…
«Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο πριν φάμε τα γκολ ήταν πολύ καλή. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και το μυαλό μας πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε προς το τέλος του πρωταθλήματος και δεν χωράνε τα λάθη στο πρόγραμμα. Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Πλατανιά πιστεύω πως έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και βρισκόμαστε σε καλό σημείο και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη στο παιχνίδι της Δευτέρας. » 
Για το αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στο αυριανό παιχνίδι λόγω του ότι έχει πάρει τον χαρακτήρα “ντέρμπι”…
“Όχι για μένα δεν υπάρχει κάτι και το εννοώ  αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μας η ομάδα η δικιά μας, ποιος είναι ο στόχος μας ποια είναι τα κίνητρα μας και αυτο πρέπει να μας καθορίζει την στάση μας και όχι ο κάθε εκάστοτε αντίπαλος και τα κίνητρα του αντιπάλου. Δουλεύουμε σκληρά  και είναι στο χέρι μας να είμαστε κοντά στο αποτέλεσμα που θέλουμε.”
Για τον Πλατανιά…
“Πιστεύω έχει πολύ καλό υλικό όπως επίσης είναι και πολύ καλή ομάδα. Δεν αποδίδεται πάντα η πραγματική εικόνα μιας ομάδας στο ποδόσφαιρο. Έχω δει αρκετά παιχνίδι τους και πραγματικά η εικόνα τους είναι πολύ καλύτερη από αυτά που έχουν κερδίσει. Νομίζω έχουμε να κάνουμε μια πολύ καλά ομάδα αλλά ξαναλέω  πως εμείς κοιτάμε τα κίνητρα τα δικά μας και το τι θέλουμε εμείς να κάνουμε.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook