Πλήγμα με Μονιάκη, νοκ άουτ από το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δυστυχώς για τον ΟΦΗ και τον ίδιο, ο 25χρονος αριστερός μπακ δεν γλύτωσε τα χειρότερα με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να χάσει και τα επόμενα παιχνίδια!

Τα άσχημα μαντάτα για τον ΟΦΗ συνεχίζονται, λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Πλατανιά καθώς ο Μανώλης Μονιάκης τίθεται οριστικά νοκ άουτ από το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο 25χρονος μπακ του ΟΦΗ εξετάστηκε το πρωί από τον Γιώργο Στεφανουδάκη ενώ έκανε και μαγνητική που έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Το πρόβλημα αυτό δεν είναι τωρινό αλλά υπήρχε από την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, ο «Μόνια» έκανε υπερπροσπάθεια για να παίξει με τον Πλατανιά ενώ πριν από το παιχνίδι του έγινε και ένεση ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Παρά τους συνεχείς πόνους, ο Μονιάκης «έβγαλε» όλο το παιχνίδι ωστόσο η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Πετράκη για το παιχνίδι του Σαββάτου ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και αυτό με τον Ολυμπιακό την μεθεπόμενη Κυριακή!

Κάτι που σημαίνει ότι πλέον ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να αλλάξει ξανά τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να βρει την κατάλληλη «χημεία» στην αμυντική τετράδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook