11αδα με Μακρή και… Κυζιρίδη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Πετράκης είναι υποχρεωμένος να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟ και μεταξύ αυτών ετοιμάζει εκπλήξεις με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι υποχρεωτικές απουσίες των τιμωρημένων Μπούρμπου, Μπανούση και των τραυματιών Μονιάκη, Λαμπρόπουλου ωθούν εκ των πραγμάτων τον τεχνικό του ΟΦΗ σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πετράκης δεν πρόκειται να αλλάξει σύστημα και ο ΟΦΗ θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με το 4-4-2 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Γρηγόρη Κυζιρίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει δείξει καλά δείγματα γραφής και με δεδομένη την απουσία του Λαμπρόπουλου αλλά και την μέτρια εικόνα του Ζορμπά είναι σε θέση να διεκδικήσει φανέλα βασικού όπως φάνηκε και την Πέμπτη.

Ο Κυζιρίδης διεκδικεί θέση βασικού για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ενώ στην 11αδα αναμένεται να βρίσκεται ο Γιώργος Μακρής που θα παίξει στον άξονα μαζί με τον Ματίας Βερόν.

Διαφοροποίηση θα υπάρξει και στην αμυντική τετράδα με τον Κουρδάκη να παίρνει την θέση του Μονιάκη και τον Ιωαννίδη να μετατίθεται αριστερά. Άλλες αλλαγές δεν θα υπάρξουν με τον Αγριμάκη να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Σαρ, Σόουζα στο κέντρο της άμυνας – τον Κουτσιανικούλη αριστερά και τους Παπάζογλου, Περογαμβράκη στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook