Ρούσεφ: “Με στιγμάτισε ο ΟΦΗ και ο κόσμος του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να έμεινε στον ΟΦΗ μόνο για 6 μήνες όμως έμεινε και μπήκε αμέσως στις καρδιές όλων των φιλάθλων της ομάδας. “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του ΟΦΗ” τόνισε μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

“Έζησα πολύ ωραίες στιγμές με τον ΟΦΗ και το καλοκαίρι του 2011 ήταν φοβερά συναισθήματα. Ήταν το καλοκαίρι που πήραμε την άνοδο με τον κόσμο να μας περιμένει στο αεροδρόμιο και αυτές τις στιγμές δεν πρόκειται να τις ξεχάσω ποτέ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε όλοι οι παίκτες και τα συζητάμε συνέχεια με τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη. Μας είχε πιάσει τότε μεγάλη συγκίνηση και αυτό θα μας μείνει για μια ολόκληρη ζωή” είπε αναφερόμενος στην παρουσία του στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του απαντώντας στην σχετική ερώτηση λέγοντας ότι: “Εγώ κρατάω μόνο τις καλές στιγμές και πάντα όταν μιλάω για τον ΟΦΗ λέω τα καλύτερα λόγια. Είναι μια μεγάλη ομάδα και νιώθω τιμή μου που φόρεσα αυτήν την φανέλα. Υπάρχει μια στενοχώρια γιατί ήθελα να μείνω και την επόμενη χρονιά. Όμως, η ζωή συνεχίζεται και κοιτάζω μπροστά”.

Όσο για τον φετινό ΟΦΗ, επισήμανε ότι η ήττα από τον Πλατανιά έφερε πίσω την ομάδα εκφράζοντας την πίστη του ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την παραμονή του: “Στενοχωρήθηκα για την ήττα από τον Πλατανιά γιατί αν κέρδιζε θα είχε ξεμπερδέψει. Έπρεπε, έστω και να μην χάσει γιατί τώρα μπαίνει σε περιπέτειες. Έχει δύσκολο πρόγραμμα με πέντε παιχνίδια εκτός και τρία εντός από τα οποία τα δύο είναι με Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Όμως, πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσει. Τον παρακολουθώ τον ΟΦΗ και με τον κύριο Πετράκη στον πάγκο παίζει πιο επιθετικά. Και μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ που  έπαιζε γενικά επιθετικά, χρειάζεται να δώσει συνέχεια. Το αποτέλεσμα με τον Πλατανιά τον έφερε πίσω όμως πιστεύω ότι θα βρει αλλού τους βαθμούς που χρειάζεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook