Μακρής: “Κάθε παιχνίδι σαν τελικός”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος έκανε θετικό ντεμπούτο στην 11αδα του ΟΦΗ και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα έχει να δώσει 7 τελικούς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μακρής «από εδώ και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και προσπαθούμε αγώνα με αγώνα να βελτιωνόμαστε». Όσον αφορά το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να διατηρήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ο αμυντικός μέσος του ΟΦΗ επισήμανε λέγοντας ότι «ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα που χτίζεται και πιστεύω ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να μας ψήσουν ακόμη περισσότερο για να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στα επόμενα ματς».

Όσον αφορά την αμυντική ανεπάρκεια του ΟΦΗ, ο Γιώργος Μακρής τόνισε ότι «σίγουρα μας κοστίζουν τα αμυντικά λάθη και αυτό προσπαθούμε να το βελτιώσουμε στην προπόνηση. Νομίζω σήμερα δεχθήκαμε δύο φθηνά γκολ , ίσως και λίγο τυχερά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι γιατί τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέριες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αυτό το ματς έχει περάσει και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ γιατί σίγουρα έχουμε μείνει αρκετά πίσω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook