Μόνο ΟΜΙΛΗΤΕΣ το Σάββατο – να γίνει “καμίνι” το “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο κόσμος να αισθάνεται απογοητευμένος και στενοχωρημένος από τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών όμως το Σάββατο πρέπει να γεμίσει το “Γεντί Κουλέ” και να κάνει το καθήκον του απέναντι στους παίκτες και τον ΟΦΗ!

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον ΟΦΗ να αρνείται να παραχωρήσει εισιτήρια στους “ερυθρόλευκους” για την παρουσία φιλάθλων τους. Έτσι, το Σάββατο θα είναι ΜΟΝΟ φίλαθλοι του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο αγώνας έχει κριθεί από της Σούπερ Λιγκ, ως «υψηλής επικινδυνότητας». Από πλευράς ΟΦΗ γίνεται επίσης γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την ερχόμενη Πέμπτη με τις τιμές να είναι 10 ευρώ (Θύρες 1-4-5), 15 ευρώ (Θύρα 8), ενώ θα κυκλοφορήσουν κι περίπου 150 εισιτήρια για τις θύρες 2-7 των 20 ευρώ.

Επίσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας και της επικινδυνότητας της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook