“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 26 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Και τώρα σύντεκνοι τρέχουμε

Εβδομάδα… Ολυμπιακού είναι πιητή που διανύουν στον ΟΦΗ, μια και το Σάββατο ο πρωτοπόρος ς θα επισκεφθεί το «Γεντί Κουλέ». Οι τρεις συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟΚ. Πλατανιά. Παναθηναϊκό τού στέρησαν το αβαντάζ που με κόπο είχε κατακτήσει στη μάχη της σωτηρίας.

Έτσι με τους 26 βαθμούς που έχει ο ΟΦΗ. νιώθει καυτή την ανάσα των αντιπάλων του. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παπάζογλου. που αποβλήθηκε κόντρα στον ΠΑΟ. Επιστρέφουν ο Μπούρμπος και ο Μπανούσης. που εξέτισαν τις ποινές τους. ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Λαμπρόπουλου, στον οποίο έχει τοποθετηθεί νάρθηκας μετά το κάταγμα που υπέστη στο μετατάρσιο του χεριού του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ο Μονιάκης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα προλάβει, ενώ ο Βερόν «κληρονόμησε» μια σκαριά χωρίς όμως να υπάρχει ανησυχία.

Οπαδοί του Ολυμπιακού, ύστερα από την άρνηση της Αστυνομίας και της ΠΑΕ ΟΦΗ (δεν κατέβασαν φιλάθλους ούτε ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ). δεν θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο.

Goal

Τα είπε με τους παίκτες

Στους παίκτεςτου μίλησε χθες ο τεχνικός των Κρητικών Γιάννης Πετράκης (φωτό). Τα λάθη που έγιναν και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο θα διορθωθούν εν όψει της συνέχειας ήταν το αντικείμενο της ομιλίας του Πετράκη, που άσκησε έντονη κριτική στους Ηρακλειώτες. Το παρήγορο είναι ότι με τον Ολυμπιακό επιστρέφουν οι Μπούρμπος και Μπανούσης που εξέτισαντις ποινές τους, όπως και ο Λαμπρόπουλος, ενώ αρκετές ελπίδες έχει και ο Μονιάκης. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Παπάζογλου. Τέλος, οι Κρητικοί απάντησαν αρνητικά στο αίτημα του Ολυμπιακού για εισιτήρια στο ματς της Κυριακής.

Πρωταθλητής

Αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια ο ΟΦΗ

Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ αφήνουν πίσω την Βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό καθώς από χθες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εξαιρετικά δύσκολο ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για τον Γιάννη Πετράκη που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Θανάση Παπάζογλου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο τραυματίας Μανώλης Μονιάκης με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Αντίθετα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στο μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον ΟΦΗ να αρνείται να παραχωρήσει εισιτήρια.

Γαύρος

Επιστροφή Λαμπρόπουλου

Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και στο πόδι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Ο 25ΧΡονος μέσος επέστρεψε χθες στις προπονήσεις και υπολογίζεται από τον τεχνικό του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη ο Γιάννης Πετράχης περιμένει πια μόνο τον Μανώλη Μονιάκη που χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, επειδή εξακολουθούσε να νιώθει πόνους στους προσαγωγούς.

Ούτε ο Λαμπρόπουλος ούτε ο Μονιάκης αγωνίστηκαν κατά του Παναθηναϊκού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ματιάς Βερόν, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου. Στο Ηράκλειο όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και άρχισαν να ανησυχούν για το μέλλον της ομάδας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Προβληματισμός υπάρχει και νια την άμυνα, δεδομένου ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια ο ΟΦΗ έχει δεχτεί τρία γκολ από ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook