Τα πρώτα σχέδια του Πετράκη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

11αδα με τον Χρήστο Μπούρμπο και τον Μανώλη Ζαχαράκη στην δεξιά πλευρά ετοιμάζει ο Γιάννης Πετράκης εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλοντας προφανώς να “κλείσει” τα άκρα των “ερυθρόλευκων” με τους Αμπντούν, Βλαχοδήμο, Χολέμπας δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης τον Μανώλη Ζαχαράκη ως δεξί χαφ μιας και ο 21χρονος αμυντικός θα βοηθήσει στο “ντουμπλάρισμα” των αντιπάλων.

Αυτή φαίνεται πως είναι η μοναδική ένσταση για τον Γιάννη Πετράκη μιας και στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται να υπάρχουν εκπλήξεις. Ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να καταλήγει σε ένα επιθετικό δίδυμο αποτελούμενο από τους Βασίλη Κουτσιανικούλη και Αλέξη Περογαμβράκη ώστε ο ΟΦΗ να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα τους έναντι των Σιόβα, Κοντρέρας.

Από εκεί και πέρα δεν προκύπτουν άλλες εκπλήξεις: Ο Αγριμάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Ιωαννίδης, δεξιά ο Μπούρμπος με τους Σαρ, Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή, οι Μακρής – Βερόν θα παίξουν στον άξονα – αριστερά ο Λαμπρόπουλος και δεξιά όπως είπαμε και προηγουμένως ο Ζαχαράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook