Πίτσος: “Με 4 βαθμούς ακόμα ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να βγει νικητής από την μάχη της παραμονής εξέφρασε ο Μηνάς Πίτσος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. “Η συμφωνία της δοσοποίησης είναι η μοναδική λύση για το πρόβλημα του ΟΦΗ” τόνισε για την συμφωνία που αφορά τις οφειλές προς τους παίκτες.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ είπε ότι «ήταν ένας δρόμος που δεν γινόταν διαφορετικά. Υπήρχε η απόφαση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε εμένα προσωπικά. Όμως, αυτή η επιλογή είναι η μοναδική λύση για το πρόβλημα του ΟΦΗ. Και εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας για να μην χάσουμε τα χρήματα μας. Είναι πολύ απλό το θέμα».

Όσο για την μάχη της παραμονής που δίνει ο ΟΦΗ: «Το πρόγραμμα που έχει ο ΟΦΗ είναι δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δυστυχώς, ήρθε ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Πλατανιά αλλά πιστεύω ότι θα πάρει 4 βαθμούς ακόμα και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο τέλος. Θεωρώ ότι με 4 βαθμούς ακόμα θα είναι εντάξει γιατί πιστεύω ότι ο Άρης δύσκολα θα πάρει 8 βαθμούς αφού υστερεί και στην ισοβαθμία. Η ευχή μου είναι να υπάρχουν 3 ομάδες από την Κρήτη στην Σούπερ Λιγκ».

Διαβάστε περισσότερα στο athleticradio.gr!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook