“Κλειδώνει” η 11αδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όπως φάνηκε την Τετάρτη ο Γιάννης Πετράκης φαίνεται πως καταλήγει στα πλάνα του για την 11αδα.

Όπως αναφέραμε και την Τρίτη, ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει δώσει προβάδισμα στον Μανώλη Ζαχαράκη για να αγωνιστεί ως δεξί χαφ προκειμένου να βοηθήσει στην επιτήρηση των άκρων του Ολυμπιακού. Κάτι που φαίνεται πως θα γίνει μιας και αυτά τα πλάνα επαναλήφθηκαν και την Τετάρτη.

Ο Γιάννης Πετράκης “ντοπάρει” συνεχώς τους ποδοσφαιριστές του εν όψει του σπουδαίου παιχνιδιού του Σάββατου ζητώντας τους να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Άλλωστε, κάτι τέτοιο προϋποθέτει και η ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργηθεί από τους φιλάθλους του ΟΦΗ που αναμένεται να κατακλύσουν το “Γεντί Κουλέ”.

Άλλες εκπλήξεις δεν φαίνεται να υπάρχουν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιάννης Πετράκης “ποντάρει” στην ταχύτητα των Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη ώστε να δημιουργήσουν τα κατάλληλα ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. 

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ακόμα (πέραν του Ζαχαράκη) οι Λαμπρόπουλος (αριστερά), Μακρής – Βερόν (άξονας) με τους Μπούρμπο, Ιωαννίδη, Σαρ και Σόοουζα να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook