“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

“Mην αδικείτε τους εαυτούς σας”

Λίγα και ουσιώδη είπε ο Γιάννης Πετράκης στους παίκτες του ΟΦΗ. «Μην αδικείτε τους εαυτούς σος», τόνισε, σε μια προσπάθεια να τους συνεφέρει, έπειτα από τις διαδοχικές τριάρες. «Πρέπει να λιγοστέψουμε τα λάθη μας», τους συνέστησε ακόμη, ζητώντας τους να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στο ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό.

Τελικά, ενώ προχθές όλα έδειχναν ότι ο Μανώλης Μονιάκης. ο οποίος λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς δεν είχε αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού, θα επιστρέψει με τον Ολυμπιακό.
τα νέα δεδομένα θέλουν τον Ηρακλειώτη μπακ εκτός.

Αφενός ο Μονιάκης δεν είναι απολύτως καλά αφετέρου φοβούνται στον ΟΦΗ μην τυχόν πάθει χειρότερη ζημιά εάν πιεστεί να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής. Επίσης τον Πετράκη τον απασχολεί η απουσία του τιμωρημένου Παηάζογλου και δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και αλλαγή του 4-4-2 στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι πολλοί, άλλωστε, οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε αναθεώρησή του. Η απουσία του Παπάζογλου, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ανάγκη προσαρμογής στο μέγεθος του αντιπάλου.

Goal

Εκτός πάλι ο Μονιάκης

Τελικά δεν θα καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε με τον Ολυμπιακό ο Μονιάκης (φωτά). Ο αμυντικός του ΟΦΗ ταλαιπωρείται ακόμα στους προσαγωγούς και δεν θα προλάβει το κυριακάτικο ματς. Αντίθετα ο Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στον Λαμπρόπουλο και βεβαίως στους Μπανούοη και Μπούρμπο που εξέτισαν τις ποινές τους. Ο τεχνικός των Κρητικών χθες έριξε το βάρος στην τακτική, ζητώντας από τους παίκτες του να αποφύγουν τα… φθηνά λάθη, ειδικά στην άμυνα.

ΦΩΣ

Ετοιμάζει Ζαχαράκη και Μπούρμπο ο Πετράκης για Ολυμπιακό

Η διάθεση του Γιάννη Πετράκη για αλλαγές στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Και όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις του τεχνικού της ομάδας του Ηρακλείου προτίθεται να επαναφέρει στη δεξιά πλευρά, ως αμυντικό τον Ζαχαράκη και μπροστά του τον Μπούρμπο ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες διορθωτικές κινήσεις στην ενδεκάδα του ΟΦΗ καθώς ο Πετράκης δεν έχει κρύψει τα παράπονά του για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και μάλιστα σε σχετική ομιλία προς τους παίκτες υποστήριξε: «Χρειάζεται συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και να αποφύγουμε τα λάθη προηγούμενων αγώνων γιατί στοιχίζουν ακριβά».

Σε αγωνιστικό επίπεδο μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία παραμένει ο τραυματισμός του Μονιάκη που ούτε και χθες κατάφερε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Ο Μονιάκης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, γεγονός που τον υποχρέωσε να μην αγωνιστεί και την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ.

Κατά τα άλλα, συνεχίζονται οι επαφές και οι συζητήσεις των διοικούντων την ΠΑΕ με παίκτες στους οποίους οφείλονται χρηματικά ποσά προκειμένου να εκμεταλλευθούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ τον νόμο που.αφορά τις δόσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έντεκα ποδοσφαιριστές (Αγρίτης, Ψωμάς, Κιάσσος, Κάτοικο γιάννης, Μπουλούτ, Σφακιανάκης, , Μπερτίν, Μπαρτζώκας, Πίτσος, Κασμερίδης, Ρούσεφ) έχουν ήδη αποδεχτεί την πρόταση της ΠΑΕ και η συμφωνία αυτή έχει αποτυπωθεί και γραπτά. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με άλλους πέντε παίκτες (Βεζυρίδης, Ξενοδόχοφ, Παπουλής, Ουκάρ, Καμπάνταης) και το μόνο που μένει είναι να επικυρωθεί μέσω της υπογραφής του σχετικού συμφωνητικού ανάμεσα στη διοίκηση και τους παίκτες.

Live Sport

Μαζί στα δύσκολα και τα καλύτερα

«Μαζί στα δύσκολα και στα… καλύτερα» Η«καυστική» ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ μετά την τρίτη σερί ήττα με σκορ 3-1 που υπέστη από τον Παναθηναϊκό η κρητική ομάδα, θορύβησε τη διοίκηση του συλλόγου και γι’ αυτό ο Nikos Maχλάς ανέλαβε να κατευνάσει τις αντιδράσεις.
Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω facebook otous οπαδούς της ομάδας: «Πρέπει να γνωρίζετε όλοι oas ότι δεν είμαστε κάτι διαφορετικό από εσάς! Μαζί στα καλά! Μαζί στα δύσκολα! Μαζί όμως και στα ακόμα καλύτερα που θα έρθουν για την ομάδα μας. Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ εύκολα για τον ΟΦΗ Όλοι μαζί όμως μπορούμε πολλά!».
«Ο ΟΦΗ είναι μέσα στους στόχους του και θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, δεν θέλω να πω ότι είναι κάθε ματς τελικός. Με την ανάλογη σοβαρότητα πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα και θα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο επιθετικ0ς της ομάδας Θανάση Παπάζογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ΟΠΑΠ TV.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook