«Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Σμαΐλης εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο και σύμφωνα με το… περιβάλλον του (που πρέπει να είναι ιδιαίτερα μολυσμένο, δεν εξηγείται διαφορετικά) λέει πως… “δεν έκρυψε τίποτα”. Για το ασυμβίβαστο, τίποτα όμως. Έτσι κύριε Σμαΐλη;

Δηλώσεις του Δημήτρη Σμαΐλη, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας. Και για ακόμα μια φορά βλέπουμε πόσο όμορφα “πλασάρεται” ένα προϊόν όπως η αντικειμενικότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Δημήτρης Σμαΐλης είναι “σκασμένος” γιατί τον “πνίγει το δίκιο” ξεχνώντας βέβαια τους χιλιάδες Ηρακλειώτες αλλά και μια ολόκληρη ομάδα που τους “πνίγει” ο ίδιος με τις αποφάσεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Σμαΐλης φέρεται να λέει ότι «προφανώς πέρυσι που χορηγήθηκε κανονικά άδεια στον OΦH ήμουν καλός και φέτος έγινα κακός. Δεν υποστηρίζω κανέναν. Στο πόρισμά μου δεν έγραψα τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα ούτε με τον OΦH ούτε με καμία άλλη ομάδα. Άλλωστε, είμαι τρελός να θέλω να μπλέξω και να με κυνηγάει όλη η Kρήτη;».

Είδατε πουθενά να γράφει για το ασυμβίβαστο;
Είδατε πουθενά να γράφει για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην ΕΠΟ;
Είδατε πουθενά να λέει ότι δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στην επιτροπή αδειοδότησης;
Είδατε πουθενά να αναφέρει – σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος – για ποιους λόγους έκοψε τον ΟΦΗ;

Όχι, απαντάμε.

Και ο νοών νοείτο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook