Το μυαλό στην Ηλιούπολη από σήμερα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξάλλου, μετά τη νέα απώλεια βαθμών που είχε ο Παναιτωλικός και με την μείωση της διαφοράς στους τέσσερις βαθμούς η κατάκτηση του τριπόντου είναι επιτακτική προκειμένου να διατηρηθούν ακέραιες οι ελπίδες για την απευθείας άνοδο.

Και στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πιαστούν “κορόιδα” όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Παναιτωλικός έκανε την γκέλα της χρονιάς “σκοντάφτοντας” πάνω στην υποβιβασμένη Καλλιθέα. Για αυτόν τον λόγο, άπαντες στην ομάδα θέλουν να κρατούν στα “χέρια” τους την δική τους τύχη μέχρι το τέλος και όχι να νιώθουν ότι έχουν “τάσεις αυτοκτονίας”.

Ασφαλώς και πολλά θα κριθούν από το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό όπου σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι δεν κερδίσουν τότε ο ΟΦΗ θα μπορεί να ελπίζει εν όψει των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Αναστόπουλο που δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τους τραυματίες. Πάντως, δεδομένη είναι η επιστροφή των Αγρίτη, Κιάσσου, Μπούρμπου που εξέτισαν την τιμωρία τους ενώ όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμοι οι Καμπάνταης, Ρούσεφ. Όσον αφορά τους Μπουλούτ, Γιακούμπου είναι άγνωστο αν θα προλάβουν και στην Κρητική ομάδα θέλουν να περιμένουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση τους. Ο σίγουρος απών είναι ο τιμωρημένος Παπουλής που θα εκτίσει στην Ηλιούπολη την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.