΄΄Ασπρόμαυρος Τύπος΄΄… Τετάρτη 6 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Tετάρτη 6 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Πάλι εκτός ο Μονιάκης

Ούτε αυτή την Κυριακή, στον «τελικό» με τη Βέροια, προβλέπεται να επανέλθει ο Μανώλης Μονιάκης. Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ έχει ένα οστικό οίδημα στους προσαγωγούς και ούτε χθες μπήκε στο πρόγραμμα.
Επίσης, ο Πετράκης δεν υπολογίζει και τον Γιώργο Μακρή, αφού η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ρήξη έξω μηνίσκου. Στη Βέροια θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό η παραμονή της κρητικής ομάδας, αλλά και το μέλλον του Γιάννη Πετράκη. Σε περίπτωση ήττας, ακόμη κι εκείνοι στην ΠΑΕ που δεν «καίγονταν» για αντικατάσταση του προπονητή θα υποχρεωθούν ν’ αναθεωρήσουν.

Goal

Συνάντηση Μαχλά με Πετράκη

Τα είπαν για αρκετή ώρα χθες το πρωί ο Νίκος Μαχλάς με τον τεχνικό των Κρητικών, Γιάννη Πετράκη. Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε προκειμένου να τεθούν επί τάπητος οι κινήοεις και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε οι Ηρακλειώτες να βγουν από το αγωνιστικό τέλμα που έχουν περιέλθει.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κάνει ό,τι μπορεί, ώοτε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα να αφυπνιστούν και να παρουσιαστούν όπως πρέπει στον «τελικό» της Κυριακής με τη Βέροια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Πετράκης εν όψει του αγώνα με τη «βασίλισσα» δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μονιάκη, Μακρή και Ζαχαράκη. Ολοι τους είναι τραυματίες, υπάρχουν κάποιες ελπίδες για τους δύο τελευταίους, πλην όμως ελάχιστες για να μπορεί να βασίζεται οε αυτές ο τεχνικός των Κρητικών. Ο Μακρής υποβάλλεται σε θεραπεία, ο Ζαχαράκης έχει υποστεί θλάση, ενώ ο Μονιάκης «τρέχει» μήπως προλάβει τον Λεβαδειακό.

Live Sport

Επιχείρηση ανασύνταξη

Συνάντηση μεταξύ του Νίκου Μαχλά και του τεχνικού του ΟΦΗ Γιάννη Πετράκη για το μέλλον της ομάδας τις επόμενες έξι αγωνιστικές έγινε χθες. Εκεί έγινε λόγος για us τέσσερις διαδοχικές ήττες και τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσει η ομάδα us ερχόμενες αγωνιστικές. προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού στη Φούτμπολ Λιγκ. Ωστόσο, ο Νίκος Μαχλάς αναμένεται να έχει συναντήσει το άμεσο διάστημα και με άλλους ανθρώπους της ομάδας. προκειμένου να διατηρηθεί το καλό κλίμα στον σύλλογο και οι παίκτεε να παρουσιαστούν έτοιμοι στους ερχόμενους τελικούς.
Μπορεί στον ΟΦΗ να υπάρχει καλή θέληση ενόψει ins δύσκολης συνέχειας όμως τα προβλήματα τραυματισμών κάνουν δυσκολότερο το έργο του Γιάννη Πετράκη ενόψει του πρώτου «τελικού» με αντίπαλο τη Βέροια στην Ημαθία.
Ο Μανώλης Μονιάκης τέθηκε νοκ άουτ για την ερχόμενη Κυριακή, καθώς δεν μπόρεσε να προπονηθεί για ακόμα μία μέρα. γιατί το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί στουε προσαγωγούς δεν έχει υποχωρήσει. Τα προβλήματα όμως δεν σταματάνε εδώ γιατί η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Μακρής έδειξε πως έχει υποστεί μερική ρήξη έξω μηνίσκου και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην ερχόμενη αναμέτρηση δεν είναι με το μέροε του. Ωστόσο, ο ποδοσψαιριστής έκανε ένεση, λαμβάνει ειδική θεραπεία και σήμερα θα προσπαθήσει να προπονηθεί.

ΦΩΣ

Έξω και πάλι ο Μονιάκης

Ούτε και στο ματς της Βέροιας θα είναι παρών ο Μονιάκης. Ο αμυντικός του ΟΦΗ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ούτε χθες κατάφερε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα και φυσικά δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Πετράκη, ενώ από ό,τι φαίνεται θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς στη Λιβαδειά. Αντίθετα και παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, ο Πετράκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μακρή. Ο μέσος του ΟΦΗ έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρουσίας του, εντούτοις η απόφαση θα ληφθεί μετά τα τεστ στα οποία θα υποβληθεί ο παίκτης σήμερα. Την ίδια στιγμή κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ζαχαράκη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία η περίπτωση του Μπούρμπου που θα δώσει κανονικά το παρών.
Κατά τα άλλα, η τηλεοπτική κατασκοπία του προσεχούς αντιπάλου του ΟΦΗ μέσα από την προχθεσινή μετάδοση της αναμέτρησης με τον Άρη επιβεβαίωσε όσα είχαν κατά νου οι άνθρωποι του ΟΦΗ. «Πρόκειται για καλή ομάδα με καλούς παίκτες και f κανότητες στα άκρα», σχολίαζαν στο Ηράκλειο, πλην όμως το σημείο που επισημάνθηκε ήταν ότι «πρέπει να πάμε στη Βέροια αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα, είναι ματς που θέλει ψυχή, πάθος και καρδιά, τίποτε λιγότερο». Και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το μήνυμα θα προσπαθήσουν να περάσουν στους παίκτες τις επόμενες ημέρες.
Φ Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Σόουζα που πήρε άδεια από τη διοίκηση για προσωπική του υπόθεση. Ο αμυντικός του ΟΦΗ το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει επιστρέψει στη βάση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook