Σαρρής:”Θεωρώ ότι πρέπει ο ΟΦΗ να αποσύρει την προσφυγή του”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ο πρόεδρος της επιτροπής για την Δ’ Εθνική, Γιώργος Σαρρής μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 μίλησε και για το θέμα του ΟΦΗ εκφράζοντας την άποψη πως ο ΟΦΗ πρέπει να αποσύρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια.
Αποσπάσματα των δηλώσεων του στο Αthletic Radio 104,2
Για την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια: «Το θέμα με τα πολιτικά δικαστήρια είναι πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα σοβαρό. Εγώ σέβομαι την ιστορία του ΟΦΗ όμως χωρίς να είμαι νομικός πιστεύω ότι «φρενάρει» αρκετά πράγματα και αντίκειται στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ δεν συμφωνώ με την ΟΥΕΦΑ, την ΦΙΦΑ. Τέτοια προβλήματα πρέπει να τα λύνουμε μεταξύ μας. Θεωρώ ότι πρέπει ο ΟΦΗ να αποσύρει την προσφυγή του. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση και θα πρυτανεύσει η λογική ώστε να αποσύρει την προσφυγή του. Δεν είμαι νομικός και δεν μπορώ να σας απαντήσω στα αιτήματα για τα οποία έχει προσφύγει ο ΟΦΗ».

Για την 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της ΕΠΟ: «Πιστεύω ότι έκανε καλό το «λουκέτο» που μπήκε στην ΕΠΟ. Όλοι κατάλαβαν ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάει μπροστά για κάποιους που μπαίνουν στην λογική των αποφάσεων με πιέσεις».

Για τις ομάδες με πλαστά έγγραφα: «Δεν είναι 21 οι ομάδες με πλαστά έγγραφα. Είναι λιγότερες. 21 είναι ο αριθμός των ομάδων που έχουν πρόβλημα. Υπάρχουν ομάδες που έληξε η ασφαλιστική τους ενημερότητα στις 28 Ιανουαρίου και έκανε μεταγραφές στις 29 του μήνα. Ή άλλες ομάδες που δεν έχουν καταθέσει καθόλου φορολογική ενημερότητα. Η ΕΠΟ παρέδωσε τα στοιχεία της έρευνας και από εκεί και πέρα θα παρθούν αποφάσεις από τις πειθαρχικές επιτροπές. Υπάρχει δεδικασμένο με την περίπτωση του Ηρακλή και πιστεύω ότι θα υπάρξουν ανάλογες ποινές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook