Mε Μακρή στην Βέροια ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Γιώργο Μακρή να σφίγγει τα δόντια και να συμπεριλαμβάνεται τελικά στην αποστολή της ομάδας, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Βέροια.

Ο έμπειρος μέσος γνωρίζοντας και ο ίδιος πως το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα από τα ματς της χρονιάς έσφιξε τα δόντια και βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Βέροια. Ο Μακρής θα βρίσκεται στον πάγκο αρχικά αλλά εφόσον χρειαστεί είναι διαθέσιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του γιε μερικά λεπτά.

Ο Γιάννης Πετράκης στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βέροια επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Κυζιρίδης, Κανούλας, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Νύκταρης και  Κουρδάκης.

Οσο αφορά τα πλάνα του  τεχνικού του ΟΦΗ  για την αυριανή αναμέτρησηφαίνεται να επαναφέρει μετά από αρκετό καιρό το Στέφανο Γουναρίδη κατω από τα γκολπόστ της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Μπούρμπος προορίζεται να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ, ο Ιωαννίδης του αριστερού με τον Σόουζα και τον Σαρ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Σαν αμυντικά χαφ ο Γιάννης Πετράκης φαίνεται να προτιμά τους Μπανούση και Βερόν, με τον Λαμπρόπουλο να αγωνίζεται μπροστά τους σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Περογαμβράκης αριστερά και Κουτσιανικούλης δεξιά, με τον Παπάζογλου να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook