Πετράκης: “Στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

Για το ματς με τη Βέροια…

«Αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες αγωνιστικές δεν ήταν οι καλύτερες για μας. Δεν χρειάζεται όμως να μιλάμε για κάτι που έχει περάσει, αλλά να μαθαίνουμε απ’ αυτό. Το μυαλό μας είναι στο πώς θα είμαστε με την ετοιμότητα και την υπευθυνότητα που πρέπει για να κάνουμε το καλύτερο και να φέρουμε τα πράγματα εκεί που θέλουμε, στα καλά αποτελέσματα και τις καλές παρουσίες».

Με δηλώσεις του στην NOVA ο Γιάννης Πετράκης  μίλησε για το παιχνίδι με την Βέροια και τόνισε πως είναι στο χέρι του ΟΦΗ να αλλάξει την κατάσταση στην οποία έχει έρθει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Για την αδυναμία του ΟΦΗ εκτός έδρας παιχνίδια…

«Για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει αιτία. Έχουμε μία νεανική ομάδα που χτίστηκε την τελευταία στιγμή. Όμως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει να επηρεάσουμε με τη στάση μας την εξέλιξη του παιχνιδιού και αν κάνουμε σπουδαία πράγματα γιατί να μην αλλάξει η κατάσταση;».

Για την ομάδα της Βέροιας…

 «Παίζουμε με μία πολύ αξιόλογη ομάδα με πολύ καλή ποιότητα παικτών, καλό σχέδιο και καλό πλάνο στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να ανεβάσουμε τη δική μας εικόνα, αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Μόνο με έργα ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί μέσα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από εμένα που είμαι προπονητής και από όλους τους άλλους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια που κάνει το σωματείο».

Για τη μάχη της παραμονής…

 «Δεν είναι στη φιλοσοφία μου να κάνω σχέδια. Αυτό που με ενδιαφέρει και τίποτε άλλο έίναι το παιχνίδι με τη Βέροια. Το ματς που έχουμε μπροστά μας είναι ο μεγαλύτερος τελικός, πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι 100% γι’ αυτό και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook