Γουναρίδης: “Ο βαθμός ανήκει σε όλους και όχι σε εμένα μόνο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O 23χρονος γκολκίπερ επέστρεψε στην 11αδα του ΟΦΗ μετά από 10 αγωνιστικές και αποτέλεσε τον φύλακα – άγγελο της ομάδας χάρις στις εκπληκτικές επεμβάσεις του. “Βάσει ευκαιριών, εμείς έπρεπε να κερδίσουμε” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Γουναρίδης.

Αρχικά για την ισοπαλία ο Γουναρίδης είπε πως «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί προερχόμασταν από ένα κακό σερί από ήττες. Δείξαμε ψυχή μέσα στο γήπεδο και μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί πιστεύω ότι είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ευκαιρίες που έχασαν και οι δύο ομάδες: «Δεν το θεωρώ δίκαιο και πιστεύω ότι μπορούσαμε να βγούμε νικητές από αυτό το παιχνίδι γιατί είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο».

Σχετικά με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ επισήμανε ότι «ο βαθμός αυτός μας δίνει ψυχολογία για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό, όπου στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς και να πάρουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα». Για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ τόνισε ότι «από την στιγμή που με επέλεξε ο προπονητής εγώ έπρεπε να ήμουν έτοιμος να δείξω το 100% των δυνατοτήτων μου. Εφόσον κατάφερα να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου είμαι ικανοποιημένος αλλά αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας ανήκει σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε εμένα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook