“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 12 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

ΤερματΟΦΗλακας

Είχε να παίξει από την εποχή του… Νίκου Αναστόπουλου. Μόλις ανέλαβε ο Γιάννης Πετράκης (στην Ξάνθη το πρώτο παιχνίδι, τη 16η αγωνιστική), ο Στέφανος Γουναρίδης -περί ου ο λόγος- μονιμοποιήθηκε στον πάγκο, αφού ο νέος προπονητής θεωρούσε καταλληλότερο τον Μιχάλη Αγριμάκη.
Στη Βέροια κι αφού ο Αγριμάκης είχε δεχτεί 13 γκολ σε 4 διαδοχικό παιχνίδια, ο τεχνικός του ΟΦΗ έβγαλε από το «ψυγείο» τον Γουναρίδη και ο 23χρονος τερματοφύλακας ήταν ο MVP της συνάντησης. Η αλήθεια είναι ότι στον α’ γύρο και ο Γουναρίδης είχε κακές στιγμές, άπειρος ων. αλλά είναι γεγονός ότι και τους 5 βαθμούς που έχει κερδίσει ο ΟΦΗ μακριά από το «Γεντί Κουλέ» τούς έχει πάρει με τον θεσσαλονικιό γκολκίπερ στην ενδεκάδα.
0 βαθμός -εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα μετά από καιρό- και η εμφάνιση του Γουναρίδη. λοιπόν, ήταν τα κέρδη του ΟΦΗ από την προχθεσινή αναμέτρηση. Αν και η ισοπαλία άφησε στο τέλος γλυκόπικρη γεύση, λόγω της χαμένης ευκαιρίας του Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Μάλιστα, ούτε χθες ο Λαρισαίος παίκτης μπορούσε να χωνέψει πώς έχασε τέτοιο γκολ Ομως. υπάρχουν και ζημίες. 0 Κώστας Μπανούσης συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα απουσιάσει στα δύο από τα πέντε εναπομείναντα ματς. Επίσης, ο Μοχάμεντ Σαρ και ο Γιώργος Ιωαννίδης συμπλήρωσαν από τέσσερις κάρτες. Και για τους τρεις θ’ αποφασιστεί σήμερα από ποια παιχνίδια θα λείψουν.

ΦΩΣ

Πυρ και μανία στον ΟΦΗ με Αμπάρκιολη

Στο στόχαστρο των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκεται ο διαιτητής της αναμέτρησης στη Βέροια, Απόστολος Αμπάρκιολης, ο οποίος κατηγορήθηκε από τους Κρητικούς για εχθρότητα προς την ομάδα τους. Επίσημα η ΠΑΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση ή τοποθέτηση για τον διαιτητή απο τη Μακεδονία, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλίνάκης έκανε δηλώσεις σχετικά με το θέμα μετά τη λήξη της αναμέτρησης; «Δεν τον ξαναθέλουμε σε παιχνίδι του ΟΦΗ τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, είναι ανεπιθύμητος». Δεν αποκλείεται η αυτή του προέδρου της ΠΑΕ να έχει σχέση και με το γεγονός ότι τρεις παίκτες του ΟΦΗ θα λείψουν σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια, γιατί συμπλήρωσαν οριακό αριθμό καρτών, ό μεν Μπανούσής επτά (θα λείψει από δύο ματς) και οι Σαρ, Ιωαννίδης από τέσσερις (θα χάσουν ένα παιχνίδι). Η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας αναφορικά με τα ματς στα οποία θα εκτίσουν τις ποινές τους θα γίνει γνωστή σήμερα.

Κατά τα άλλα. το αποτέλεσμα στη Βέροια και η βελτιωμένη εικόνα του ΟΦΗ στην επανάληψη ικανοποίησε τους ανθρώπους του, που πλέον κοιτάζουν μπροστά και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ζήτησε να πάρει εισιτήρια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οπαδών της, κάτι που θα αποφασιστεί στην προγραμματισμένη για σήμερα σύσκεψη για τη λήψη μέτρων ασφάλειας.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, το βάρος πέφτει στην περίπτωση του Μονιάκη, για τον οποίο θα γίνει κάθε προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να δώσει το «παρών» στο ματς που ακολουθεί.
Φ Κατευθείαν στο γήπεδο πήγαν οι παίκτες του ΟΦΗ, που επέστρεψαν χθες στο Ηράκλειο. Ο Βασίλης Κουτσιανικοΰλης έδειχνε να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν κατάφερε να τελειώσει όπως θα ήθελε το σουτ και στέρησε απο τον ΟΦΗ την ευκαιρία να κάνει ένα σημαντικό διπλό, που θα άλλαζε τα δεδομένα στην υπόθεση της παραμονής.

Goal

Τους αποδεκάτισε ο Αμπάρκιολης

Ο πρόεδρος των Κρητικών τον χαρακτήρισε «ανεπιθύμητο» για τη συνέχεια και, ως εκ τούτου, ο Αμπάρκιολης είναι…
persona non grata για τον ΟΦΗ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μπανούσης, Σαρ και Ιωαννίδης συμπλήρωσαν κάρτες (επτά ο πρώτος, τέσσερις οι άλλοι δύο) και θα πρέπει να επιλεγούν δύο ματς για τον πρώτο και ένα για τους άλλους δύο από αυτά με τον Λεβαδειακό εκτός, με τον ΠΑΣ εντός, με τον Πανθρακικό εκτός και με τον Ατρόμητο εντός για να ειαίοουν τις τιμωρίες τους. Στο όριο (έχουν έξι) βρίσκονται και οι Παπάζογλου,Σόουζα.

Goal

Αρχίζει να ΣΑΡ-ώνει

Από κει που ήταν στο πυρ το εξώτερον και γιατα πάντα έφταιγε ο Σαρ, ο Σενεγαλέζος όχι μόνο έχει γίνει υπερ-απαρα(τητος, κάνοντας τη διαφορά στον ΟΦΗ, αλλά ήδη άρχισαν να πέφτουν και τα πρώτα τηλέφωνα! Αλλωστε, το συμβόλαιό του το καλοκαίρι λήγει και στο Ηράκλειο προς το παρόν τα πάντα είναι ρευστά.
Εναντίον της Βέροιας, ο 30χρονος στόπερ πραγματικά ήταν απροσπέλαστος και έδειξε μόνο μερικά από τα στοιχεία του, τα οποία στο παρελθόν τον έκαναν να φορέσει φανέλες ομάδων όπως η Μίλαν, η Γαλατάσαραϊ και η Στάνταρ Λιέγης, αποδεικνύοντας και στην πράξη πως όσο παίρνει παιχνίδια τόσο βελτιώνεται. Αν μη τι άλλο, το πιο άσχημο για τον Πουλινάκη και τον Μαχλά θα είναι να χάσουν τον παίκτη λόγω της άστοχης και πρόωρης αξιολόγησης που του έγινε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook