Συνάντηση Μπιτσαξή – Ινφαντίνο με θέμα τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή θα συναντηθεί σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της ΟΥΕΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο με θέμα συζήτησης την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια και αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση του εκπροσώπου της Πολιτείας.

Όπως αναφέραμε και χθες, ο Ιταλός αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να  ασχοληθεί με το θέμα της προσφυγής του ΟΦΗ αλλά και να καλύψει την ΕΠΟ για την απαίτηση να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί όμως σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε και να υπενθυμίσουμε τις δεσμεύσεις του Παναγιώτη Μπιτσαξή στο χθεσινό ραντεβού με τον Γιάννη Κουράκη και τους δικηγόρους της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Μπιτσαξής τόνισε ότι 1ον) η ΕΠΟ δεν θα πειράξει τον ΟΦΗ και ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποβολής του από τα πρωταθλήματα και 2ον) ότι θα ζητήσει από την ΟΥΕΦΑ την εξέταση όλων των φακέλων.

Για να δούμε λοιπόν αν ο Παναγιώτης Μπιτσαξής έχει δυνατή μνήμη ή θα έχει ξεχάσει όλα όσα είπε χθες στην αντιπροσωπεία του ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook