“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 14 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Πλήγμα με Περογαμβράκη

Το ενδεχόμενο απουσίας του Περογαμβράκη στο ματς της Λιβαδειάς φαντάζει ορατό, αν δεν είναι ήδη δεδομένο, και είναι φυσικό ο Γιάννης Πετράκης να τραβάει τα μαλλιά του καθώς ο νεαρός επιθετικός έχει δώσει λύσεις σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας. Ο Περογαμβράκης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης, όμως σε πρώτη φάση φάνηκε να μην είναι κάτι το σοβαρό. Ο παίκτης παραπονέθηκε και χθες το πρωί και επισκέφτηκε τον γιατρό του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη ο οποίος διέγνωσε «τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο». Ηδη ξεκίνησε θεραπεία και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ματς διεξάγεται Σάββατο γίνεται αντιληπτό ότι οι πιθανότητες συμμετοχής έστω και στην αποστολή είναι αρκετά περιορισμένες αν όχι μηδενικές. Η οριστική απόφαση για το κατά πόσον θα υπολογίζεται ο νεαρός επιθετικός θα ληφθεί μετά τη σημερινή προπόνηση, όμως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Την ίδια ώρα επιβεβαιωνόταν και η απουσία, για άλλη μια φορά, του Μονιάκη ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις \ στους προσαγωγούς.

Κατά τα άλλα μπορεί οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές να μην καταφέρουν να είναι παρόντες στο ματς της Λιβαδειάς (για τον Περογαμβράκη η απόφαση θα ληφθεί σήμερα) όμως οι φίλοί της ομάδας θα δώσουν κανονικά το παρών στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς. Σε τηλεφωνική επικοινωνια που είχε ο Μάνθος  Πουλινάκης με τον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, ο τελευταίος αποδέχτηκε το αίτημα για παρουσία φίλων του ΟΦΗ στο ματς του Σαββάτου. Εκείνο που μένει να διευκρινισθεί είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθεί στους φίλους του ΟΦΗ ενώ τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθεί η τιμή των εισιτηρίων αλλά και ο τρόπος διανομής τους.

Goal

Θλάση ο Πέρο, 50-50 για Λιβαδειά

Θλάση υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο ο Αλέξης Περογαμβράκης και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το σημαντικό ματς με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. 0 γιατρός του ΟΦΗ, Γιώργος Στεφανουδάκης, έκανε στον νεαρό φορ μία ένεοη ενζύμων χθες, με την ελπίδα ο οργανισμός του να ανταποκριθεί και να μπορέσει να είναι στη διάθεση του Πετράκη. Ο κ. Στεφανουδάκης πάντως εξέφραζε την αισιοδοξία του ότι θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει πρωτίστως στην Αθήνα κι ακολούθως στη Λιβαδειά, αλλά δεν μπορούσε να κάνει καμία πρόβλεψη γιατη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα. Εκτός βεβαίως θα είναι ο τραυματίας Μονιάκης. Τέλος, το «ναι» του Λεβαδειακού για την παροχή 400-500 εισιτηρίων εξασφάλισαν οι Κρητικοί και ως εκ τούτου θα γίνει εκδρομή από τους οργανωμένους.

Sportday

Όλοι για Λιβαδειά

Κ αλά μαντάτα χθες για τον κόσμο του ΟΦΗ αφού ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης άναψε τελικά το «πράσινο φως» προκειμένου να δοθεί θύρα για τους οπαδούς των φιλοξενουμένων στο γήπεδο της Λιβαδειάς (π κρπτκή ΠΑΕ ζήτησε με έγγραφο της 500 εισιτήρια).

Το «ναι» απο πλευράς Λεβαδειακού άνοιξε τον δρόμο για την πραγματοποίηση εκδρομής από τους φιλάθλους του ΟΦΗ. τόσο από το Ηράκλειο όσο και από την Αθήνα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Αγωνιστικά, αγώνα δρόμου για να προλάβει τη μάχη της Λιβαδειάς κάνει ο Αλέξης Περογαμβράκης. 0 επιθετικός του ΟΦΗ ταλαιπωρείται από μία θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και ο γιατρός του ΟΦΗ. Γιώργος Στεφανουδάκης. του έκανε χθες ένεση με ένζυμα, για να δει αν θα μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον γιατρό της κρητικής ομάδας, «οι πιθανότητες είναι πενήντα – πενήντα. Πιστεύω ότι ο Περογαμβράκης θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμη ότι θα είναι στο 100% για να αγωνιστεί στην ενδεκάδα». Ο Περογαμβράκης θα δοκιμάσει να προπονηθεί και σήμερα και αν καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμό, τότε θα είναι στο βασικό πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, διαφορετικά όχι. Εκτός σχεδίων είναι και πάλι ο Μανώλης Μονιάκης. ενώ οι ενοχλήσεις του Γιάννη Βιτώρου στους προσαγωγούς δεν εμπνέουν ανησυχία. Η προετοιμασία του οφη ολοκληρώνεται αύριο το προι κι εν συνεχεια η αποστολη θα πεταξει πα την αθηνα κι απο εκει οδικώς 01 «μελανολευκοι» θα μεταβουν στη Λιβαδεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook