Νίκη στην Λιβαδειά για να μην πάει ο ΟΦΗ σε «τελικούς των τελικών»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά ότι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι κομβικής σημασίας και για αυτόν τον λόγο ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε να πάρει στην αποστολή όλους τους «κιτρινισμένους».

Δεν είναι τυχαία η απόφαση του τεχνικού του ΟΦΗ (και δεν μπορεί να γίνει κάτι τυχαία) που θέλησε να πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες στην Βέροια. Ιωαννίδης, Μπανούσης, Σαρ είναι παίκτες που έχουν τεθεί στην διάθεση του Πετράκη που γνωρίζει καλά ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να βγάλει τον ΟΦΗ από τον… «αφρό»!

Τι εννοούμε; Ότι στον ΟΦΗ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πάει η ομάδα με το άγχος και την πίεση της νίκης στις τρεις με τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Και από την στιγμή που αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνίζονται μεταξύ τους σχεδόν όλες οι ομάδες, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του.

Ο Άρης των 25 βαθμών πάει στα Γιάννενα, ο Πανθρακικός των 26 βαθμών φιλοξενεί την Ξάνθη και η Βέροια (που υστερεί στην ισοβαθμία) των 27 βαθμών θα πάει στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ.

Οπότε γίνεται κατανοητό ότι ο ΟΦΗ με πιθανή νίκη του επί του Λεβαδειακού θα έχει την δυνατότητα να αφήσει από κάτω του τρεις και τέσσερις ομάδες και ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook