Oλοκληρώνει την προετοιμασία του και αναχωρεί για Λιβαδειά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ και άπαντες στην ομάδα φιλοδοξούν στην Λιβαδειά να έρθει και η πρώτη νίκη μακριά από την Κρήτη.

Η τελευταία προπόνηση  θα ξεκινήσει στις 10 και έπειτα θα επιλεγεί η αποστολή που το μεσημέρι θα «πετάξει» για την Αθήνα και από κει οδικώς για την Λιβαδειά.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και φιλοδοξούν αύριο να έρθει το πρώτο τρίποντο μακριά από την Κρήτη ώστε η ομάδα να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της. Όσο αφορά τα σχέδια του Γιάννη Πετράκη για την αυριανή αναμέτρηση ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα βρεθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και θα αποτελέσει μια από τις επιθετικές αιχμές του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Λιβαδειάς. Άλλες αλλαγές στην 11αδα, σε σχέση με το ματς της Βέροιας, δεν πρόκειται να υπάρξουν ενώ θα παραμείνει ο Βιτώρος στο αριστερό άκρο της επίθεσης ώστε να επιτηρεί τον Πόι.

Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπούρμπος θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας – ο Ιωαννίδης στο αριστερό με τους Σαρ και Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Όπως έδειξε ο Γιάννης Πετράκης, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί ξανά με σύστημα 4-2-3-1 με τους Μπανούση, Βερόννα αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, τον Λαμπρόπουλο μπροστά τους ως επιτελικός μέσος και τονΠαπάζογλου στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook