“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 15 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Χωρίς Περογαμβράκη στην Λιβαδειά

Χωρίς Περογαμβράκη στη Λιβαδειά Οριστικά χωρίς τον πρώτο του σκόρερ (6 γκολ). Αλέξανδρο Περογαμβράκη, στο πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ. τον Λεβαδειακό στην κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση.
Οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στον δικέφαλο δεν υποχώρησαν και όπως έδειξαν οι εξετάσεις έχει υποστεί τελικά θλάση, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το ματς στη Βοιωτία. Πλέον ο 24χρονος επιθετικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ετσι ο Γιάννης Πετράκης καλείται να βρει την κατάλληλη λύση για να καλυφθεί το κενό που αφήνει στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα εκτός μάχης έχει τεθεί κοι ο Μονιάκης με πρόβλημα στον προσαγωγό. Αντίθετα ο Σαρ μπορεί να ταλαιπωρείται από ίωση ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του.

Goal

Χωρίς Πέρο

Το πώς θα καλύψει το κενό του Αλέξη Περογαμβράκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό σκέφτεται από χθες ο Γιάννης Πετράκης, καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο δεν έχουν υποχωρήσει. Ετσι λοιπόν ο τεχνικός του ΟΦΗ θα αναζητήσει τρόπους για το πώς θα σχεδιάσει τη μεσοεπιθετική του τετράδα. Οι Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος και Παπάζογλου αναμένεται να είναι οι εκλεκτοί, σε ένα σύστημα 4-2-3-1 το οποίο εκ του αποτελέσματος στο παιχνίδι με τη Βέροια απέδωσε.

ΦΩΣ

Νοκ άουτ ο Περογαμβράκης για την Λιβαδειά

Οριστικά χωρίς τονΠερογαμβράκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην αυριανή αναμέτρηση της Λιβαδειάς με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου δοκίμασε να μπει στο χθεσινό πρόγραμμα, ωστόσο ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ήδη ξεκίνησε θεραπεία, προκειμένου, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί, να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Πετράκη για τη συνέχεια. Έτσι, μετά τον Μονιάκη, άλλος ένας παίκτης τίθεται νοκ άουτ για την αυριανή, καθοριστική αναμέτρηση.

Την ίδια ώρα και καθώς ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η συγκρότηση της μεσαίας γραμμής φαίνεται να αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του Πετράκη, που θεωρεί ότι κυρίως στο σημείο αυτό θα κριθεί η έκβαση της αναμέτρησης. Στο μυαλό του τεχνικού της ομάδας του Ηρακλείου υπάρχει η σκέψη για κοινή παρουσία στη μεσαία γραμμή του Μπανσύση και του Μάκρη, πλην όμως κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Τέλος, σήμερα το πρωί ολοκληρώνονται οι εγγραφές φίλων του ΟΦΗ για την εκδρομή που έχει προγραμματιστεί στη Λιβαδειά, καθώς η διοίκηση εξασφάλισε 500 εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι. Η τιμή της συμμετοχής έχει οριστεί στα 55 ευρώ και περιλαμβάνει αναχώρηση με πλοίο σήμερα το βράδυ, μετακίνηση με λεωφορείο προς και από τη Λιβαδειά, επιστροφή στο Ηράκλειο ακτοπλοϊκά το πρωί της Κυριακής και το εισιτήριο της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook